Jo useamman vuoden ajan Estée Lauderin Sumptuous Extreme on ollut luottoripsarini – ja sitä se on yhä edelleen. Ripsivärini kuitenkin veteli viimeisiään, enkä ollut saanut aikaiseksi hankkia uutta tilalle, joten päädyin testailemaan* Lumenen Wild Volume ripsiväriä ja pakko kyllä sanoa, että ohoh, olin positiivisesti yllättynyt lopputuloksesta. Pidän tuuheasta, mutta siististä jäljestä ja sellaisen lopputuloksen sain kyllä näillä molemmilla ripsareilla.

Aikoinaan käytin pitkään Lumenen Blueberry Volume Mascaraa, mutta jossain vaiheessa koostumus muuttui mielestäni huonompaan suuntaan, en tiedä koska (ehkä 2011?) tai miten koostumusta olisi muokattu, vai onko koko juttu vain mielikuvitukseni tuotetta? Jokatapauksessa tuttuun violettiin hylsyyn pakattu ripsari vaikutti jälleen oikein näppärältä, nimeen on vain lisätty tuo ”Wild” :)

*tuote on saatu blogin kautta testiin

Estée Lauder Sumptuous Extreme kustantaa 35 euroa ja Lumene Wild Volume 12,90. (Sokoksen verkkokauppa)

Sanoisin, että ripsiväri kestää päivittäisessä käytössä maksimissaan noin 2-3 kuukautta. Avattu ripsiväri säilyy n. 6 kuukautta, vaikka sitä ei käyttäisikään kuin harvoin. Avaamisen ja käyttämisen jälkeen ripsariin pääsee ilmaa ja bakteereja, enkä missään nimessä suosittelisi käyttämään tuotetta yhtään pidempään kuin tuon 6 kuukautta – ja kyllähän se hyvänen aika kuivuukin jo puolessa vuodessa. Heti meikkaamisen aloitettuani äiti selitti, että ripsiväriä ei kannata lainata kenellekään ja näinhän se on, ripsiväri on yhtä henkilökohtainen kuin hammasharja.

Jos olet pitänyt Sumptuous Extremestä, mutta olet säästölinjalla, niin kannattaa testata myös Lumenen Wild Volumea. Lumenen ripsaria saa melkein kolme kappaletta tuon kalliimman Estée Lauderin tuotteen hinnalla.

-Maj

0 Comments

 1. Mä oon myös kokeillut noita molempia, mutta Lumenen ripsiväristä en kyllä tykännyt. Se levisi todella nopeasti vähänkin kun satoi tai hikoili treeneissä. Estee Lauderin taas pysyi pidempään ilman leviämisiä.

  Vastaa
  • Kärty 15.9.2015

   Lumenen vastaava vedenkestävä on kestänyt kuivumatta 3kk, neljäs meneillään. Oon myös huomannut ripsien kasvua! Ainut huono puoli on sen kestävyys.. :D Saan sen pois ainoastaan Garnierin silmämeikinpoistoaineella, jota ravistellaan ennen käyttöä, jotta se öljy sekoittuisi purkissa.

   Vastaa
   • Maj 16.9.2015

    Moikka! Mullakin pysyy Lumenen ripsari ihan loistavasti, pois peseminen on ehkä vähän työläämpää, kuin muutamien muiden ripsareiden kohdalla :)

    Vastaa
 2. Wild Curl 16.9.2015

  Apuva! Lumenen Wild Curl ripsarini on vuoden vanha ellei ylikin. Harvemmin, kun meikkaa, ei sitä tule muistaneeksi, että ”hei otinkin tämän käyttöön itse asiassa jo aika kauan sitten”. Piti oikein tarkistaa: tuo ripsari ei ole yhtään kuivunut, joten sekään ei muistuta uuden ostamisesta. Pitäisi ilmeisesti kirjata ylös, koska ripsari on ostettu.

  Vastaa
  • Maj 16.9.2015

   No jep, itselleni ripsarin uusiminen on ajankohtaista aina parin kuukauden välein, koska se vaan yksinkertaisesti kuluu loppuun käytössä :)

   Vastaa
 3. SatuKoo 3.10.2015

  Itse olen käyttänyt Lumenen Blueberry Curl -ripsaria jo vuosia ja olen tykännyt. Tällä hetkellä sitä mielellään valitsee suomalaisen vaihtoehdon, jos vain mahdollista.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *