Terkut täältä sateisesta Ylivieskasta! Köröteltiin tänne vanhempieni luokse eilen junalla, matka meni nopeasti, kun lapsille löytyi kavereita leikkivaunusta. Ihana olla näin pitkästä aikaa lapsuudenkodissa ja muutenkin tutuissa maisemissa. Mieleen tulvii paljon muistoja nuoruudesta, tuota tietä pyöräilin aina parhaalle ystävälleni, tuosta kioskilta ostin ensimmäistä kertaa itse irtokarkkeja ja tässä kulmilla me pyörittiin teininä kavereiden kanssa.

Tänään kävimme ”kylillä” pyörimässä ja samalla napattiin muutamat kuvat urheilukentällä. Kerroin lapsille, että harrastin lapsena yleisurheilua ja täällä osallistuin aikoinani ensimmäisiin juoksukilpailuihini. Samaisella kentällä onnistuin myös katkomaan vasemman käden ranneluuni, kun hyppäsin epäonnistuneesti aitoja. Itseasiassa molemmat ranneluuni katkesivat irtipoikki ja minut lennätettiin ambulanssilla sairaalaan – sen tosin jätin kertomatta muksuille.

kids, gugguu aw1516gugguu

Rebekka ja Samuel saivat muutamia ihanuuksia Gugguun uudesta mallistosta. Maaston vihreä ja burgundi näyttävät todella raikkailta taas kesän jälkeen. Samuelin silmien väri mätsää täydellisesti vihreisiin merinovilla-asusteisiin, itseasiassa poika ihastui tosi paljon tuohon kaksitupsuiseen pipoon, kun vierailimme Gugguulla – ja piti sitä visusti päässään junassakin vielä.

kidsfashion awgugguu kidsfashiongugguu aw1516gugguuVans kids clothinggugguu aw15

Lasten vaatteet – Gugguu *giveaway
Rebekan kengät – Converse
Samuelin kengät – Vans/Cartel

kidsfashiongugguugugguu burgundi

Nyt ei ole kiire minnekkään, täällä on hyvä olla.

-Maj

0 Comments

 1. Rena 16.9.2015

  Like the cute looks the kids wore and it is always nice to stay at the parent’so house :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 16.9.2015

   Hi Rena – and thank! I love to be here, my parents help with kids and I can be a child again xD

   Vastaa
 2. sussu 16.9.2015

  Ihanat värit! Voi kun noita housuja tulis aikuisillekin:)

  Vastaa
  • Maj 16.9.2015

   Moikka Sussu! Eikös olekin herkut värit, kesän jälkeen mm. viininpunainen väri houkuttelee taas ihan eri tavalla :)

   Vastaa
 3. anna 17.9.2015

  Tuo Samuelin paita on aivan ihana! Pitääpä koittaa omallekin pojalle! :)

  Vastaa
 4. Henrika 17.9.2015

  Ihanannäköiset vaatteet lapsilla! Ja tuttu urheilukenttä mullekin tuo, vaikka siitä hieman Ylivieskan eteläpuolelta olenkin kotoisin. 90-luvulla tuli lapsosena käytyä useamminkin kisailemassa tuolla, liekö oltu samoissa kisoissa?! :) Nauttikaa mummolasta <3

  Vastaa
 5. Aivan upea tuo burgundi. Innolla odotan huppareita. http://rosebath.blogspot.fi/2015/09/gugguu-aw15.html

  Vastaa
 6. Veramarika 23.9.2015

  Ihanat!:) Samuelissa on muuten kovasti sun näköä, etenkin näitten kuvien ilmeistä tunnistaa!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *