Eilen me syötiin lounaaksi Even tekemää kanasalaattia, sekä itsetehtyjä ruiskrutonkeja ja jogurttikastiketta. Even valmistama tulinen jogurttikastike on ni-iiin hyvää ja se antaa ruualle kuin ruualle makua, testaa vaikka hampparin välissä, salaatinkastikkeena tai ihan vaan dippinä, nam! Jogurttikastiketta on vaikea edes mun mokata – ja koska tiedän, että en ole ainoa lajiani, niin laitetaanpas ohje jakoon ;)

Jogurttikastike
3 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl Dijon sinappia
3 valkosipulin kynttä
1/2 sitruunan mehu
1 punainen chili
ripaus suolaa ja mustapippuria

-Maj

0 Comments

  1. Petra 26.9.2015

    Kuulostaa hyvältä toi kastike, täytyy ehdottomasti kokeilla! Alkoi myös kiinnostaa miten noi ruiskrutongit on valmistettu? Ehkä tyhmä kysymys, mutta oon vähän tumpelo tollasissa :D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *