Meidän olkkarista on puuttunut sohvapöytä jo pitkään, samoin verhot, eikä siellä mitään huonekasvejakaan ole ollut. Pöytäasiaa olen pyöritellyt eniten ajatuksen tasolla, harkinnassani on ollut Hayn tarjotinpöytä, mutta jotenkin olen ehkä nähnyt sitä muiden kodeissa niin paljon, ettei se tunnu enää niin raikkaalta vaihtoehdolta omaan kotiin. Tänä viikonloppuna kyllästyin pöydättömyyteen, joten kannoin koko kesän terassilla kököttäneet betonipenkit sisälle – ja tadaa, pöytä-case on ratkaistu, ainakin ensi kesään saakka. Betonipenkeille voi laskea tarvittaessa lasin sekä niillä voi istuskella huoletta, eivätpähän ainakaan ole heiveröistä tekoa.

Palmukin sai muuttaa sisälle siinä samalla. Mitä ihmettä mintulle ja laventille pitää tehdä, kuoleeko ne vaan pois, tuodaanko ne sisälle vai talvehtiiko ne lumen alla? Hjelp!

-Maj

0 Comments

 1. emma 12.10.2015

  heippa! Mistä teidän matto on ostettu? :)

  Vastaa
  • Maj 12.10.2015

   Heippa Emma! Matto on ostettu Askosta :)

   Vastaa
 2. Lyyli 12.10.2015

  Voi miten söpö tuo Eka kuva! Hyvin sopii pöydäksi nuot jakkarat.

  Vastaa
  • Maj 12.10.2015

   Teppo on kyllä niin liikkis <3 Säikähdän tosi usein tuota sen rotta-lelua, se maastoutuu meidän rappusiin vähän liiankin hyvin :)

   Vastaa
 3. Maria 12.10.2015

  Moi. Mistäs nuo betonipenkit on ostettu? Tosi hienot!

  Vastaa
  • Maj 12.10.2015

   Helou, ne on ostettu Vepsäläiseltä :)

   Vastaa
 4. Laura 12.10.2015

  Kokeile laittaa talvehtimaan istuttamalla maahan? Saattavat jopa keväällä nousta! Vkl:n Hesarissa (varmasti myös nettiversiossa) oli vinkkejä ruukkukukkien talvehtimisesta, kannattaa kurkata!

  Vastaa
  • Maj 12.10.2015

   Hei kiitos vinkistä, mä en tiedä löytyykö meiltä mitään paikkaa, mihin ne vois istuttaa, höh :/

   Vastaa
 5. hanna 13.10.2015

  Hei! Ensimmäistä kertaa kommentoin vaikka oon jo vuosia lukenut sun blogia. Minttu ja laventeli kannattaa kuivata, niiden talvehtimisesta ei ole takuita. Itse kuvasin minttua kuivurissa mutta käy se niinkin että ripustaa nipun jonnekin roikkumaan. Kuivatusta mintusta saa herkullista teetä ja laventelia voi laittaa vaikka vaatekaappi tai vessaan raikasta tuoksua tuomaan.

  Vastaa
  • Maj 9.2.2016

   Tämä oli aivan ihana vinkki, kiitos <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *