Otsikko viittaa ystäväni Juulian juuri julkaistuun sinkkubiisiin ”Vakavaa”. Tätä hetkeä olen minä ja varmasti muutama muukin odottanut pitkään, mutta hyvää tietysti kannattaa aina odotellakin, eikös vain? Jos Vakavaa ei ole tullut vielä radiossa vastaan, niin sitä pääsee kuuntelemaan tai fiilistelemään uudemman kerran Spotifyssa.

Kuluneen viikon aikana olen pohdiskellut kaikenlaista ja uiskennellut välillä vähän syvissäkin vesissä. Millainen tyyppi samaan aikaan rakastaa rutiineja, mutta kestää niin huonosti arkea? Olen kulutellut lenkkipolkuja aika huolella ja koittanut jättää oman ahdistuneen fiilikseni sinne, en millään haluaisi tartuttaa sitä muihin.

En varmasti ole ainoa, joka on hetkellisesti kadottanut ilon arkiaskareista? Kieltämättä itsekin olen välillä ajatellut, että eihän tämä oo mitään vakavaa? No ei kai, kyllä tämä tästä taas, vaikka kellojen siirtäminen tuntuikin ikäänkuin pieneltä iskulta vasten kasvoja. Jep, sammutetaanpa sulta vielä nämä valotkin, niin koitahan siinä sitten piristyä.

Lauantaina paisteli kuitenkin aurinko, pakko oli heittää arskat piilottelemaan tummia silmänalusia.

Aurinkolasit – Folli Follie
Huivi – Selected Femme
Paita – Cubus
Farkut – Zara
Kengät – dinSko
Laukku – Furla

Huomenna kokeilen jotain aivan uutta, olen nimittäin menossa ilmajoogailemaan. Kyllähän syksyllä pitää aloittaa ainakin yksi uusi harrastus, saapa nähdä, miten mun käy siellä :)

-Maj

0 Comments

 1. Rena 25.10.2015

  Your sweater is so cool and I love how you styled it!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Annu 26.10.2015

  Samoissa fiiliksissä! Mieluummin odottelen aamulla päivänkirkastumista ja nautin valoisuudesta illasta pitempään kuin toisin päin. Olen ilta ihminen,tehokkaammillani olen päivällisen jälkeen ja nyt sieltä vietiin se viimeinenkin valoisa tunti, pimeä tulee nyt viideltä. Turhauttavaa, ärsyttävää ja ahdistavaa! Joskin tuo kyllä tapahtuu luonnostaan väkisinkin kun lähemmäs joulua päästään.
  Lupasin itselleni etten laita kausivaloja sisälle ennen marraskuuta, mutta tänään on pakko hakea paperitähtilamput ikkunoihin, sen verta masentaa…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *