Olen käyttäny nestemäisiä tai voidemaisia meikkivoiteita niin pitkään kuin muistan. En ole oikein koskaan innostunut mineraalimeikkipohjista, jotenkin tähän sakka olen ajattellut lopputuloksesta jäävän turhan puuterimainen omaan makuuni.

Sain viime viikolla testiin ison kasan Everyday Mineralsin tuotteita, myös itselleni sopivan sävyisen meikkipohjan. Everyday Mineralsien maahantuonti Suomeen on aloitettu vasta hiljattain, niitä ei ole ennen tätä ole voinut edes Suomesta ostaa. Olen menossa viikonlopuksi I Love Me -messuille merkin tiimoilta töihin, joten senkin takia aloitin tuotteiden tehotestailun, luonnollisesti on helpompaa kertoa ihmisille tuotteista, joita itsekin käyttää.

Kaikki Everyday Mineralsin tuotteet ovat 100% vegaanisia, ympäristöystävällisiä ja eläinkokeettomia. Tuotteet valmistetaan käsityönä Austinissa, Texasissa. Sarjasta löytyy kattavasti kaikkea, valikoimissa on ainakin meikkipohjat, luomivärit, poskipunat, peiteaineet, kulma- ja rajausvärit sekä viimeistelypuuterit.

Ennakkoluuloni kuivan näköisestä, puuterimaisesta lopputuloksesta osoittautui virheelliseksi, ainakin sitä mieltä olen näin viikon testailun jälkeen. Everyday Minerals-sarjasta löytyy Matte-, Semi-matte- ja Jojoba-meikkipohjat, joista valitsin itselleni jälkimmäisen, sillä se jättää ihon hiukan kuulaaksi ja sopii hyvin kuivalle iholle. Päädyin pienen pohdinnan jälkeen neutraaliin sävyyn 5N, joka oli värinsä puolesta nappivalinta. Meikkipohjan sävyn valinta ei ole mikään ihan helpoin tehtävä, sillä pelkästään Jojoba-pohjasta löytyy kylmät, neutraalit ja lämpimät sävyt, jossa kussakin on vielä kahdeksan sävyä; valinnanvarasta ei siis ainakaan ole puutetta.

Ihon ongelmakohtiin, kuten tummiin silmänalusiin käytin meikkipussistani valmiiksi löytyviä tuotteita ja ne toimivat moitteettomasti mineraalimeikkipohjan kanssa.

Näistä ihanista uutukaisista riittäisi paljon kirjoiteltavaa, sillä testissäni on meikkipohjan lisäksi poskipuna, aurinkopuuteri, luomivärejä sekä siveltimet. Palaan Everyday Mineralsin tiimoilta asiaan vielä myöhemmin uudelleen.

Tein viime viikonloppuna Idalle koemeikin Everyday Mineralsin tuotteilla, hänen blogistaan voit käydä kurkkimassa lisää kuvia valmiista meikistä, sekä tiedot meikissä käytetyistä tuotteista.

everyday minerals suomi

Everyday Minerals lanseerataan tänään I Love Me -messuilla (16.-18.10.2015), joten jos olette tulossa paikan päälle, niin tulkaahan toki tutustumaan uuteen meikkisarjaan ja samalla moikkaamaan meikäläistä. Messuilla on kuulemma luvassa loistavia tutustumistarjouksia. Tuotteiden verkkokauppa julkaistaan tänään ja sinne löydät tiesi tästä linkistä.

-Maj

0 Comments

 1. inkku 16.10.2015

  Kummallakin kiva hento meikki, niin raikkaita olette:)

  Vastaa
 2. Marija 16.10.2015

  Ihan supermahtavaa, että EDM on nyt saatu meille Suomeen, tätä on odotettu! :)

  P.S. Tosi kiva oli tavata sut tänään messuilla, olin se vaaleatukkainen tyttö joka kertoi saaneensa susta aina tosi lämpimän kuvan blogin perusteella, ja se sama fiilis kyllä välittyi livenäkin. Taisi itseäni siinä vähän jänskättääkin (haha), mutta piti vielä sanoa kiitokset ihanasta, arkea piristävästä ja inspiroivasta blogistasi :)

  Vastaa
 3. Kaisa 22.10.2015

  Heippa,

  Saakoo EDM:ssia mistään kivijalkakaupasta Suomessa? Pääsisi testailemaan värisävyjä ja koostumuksia. Kiitos :)

  Vastaa
  • Maj 22.10.2015

   Moikka Kaisa! Toistaiseksi Everyday Mineralsia myydään vain verkkokaupassa, mutta toivottavasti tuotteet löytävät pian kauppojen hyllyillekin :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *