Olen unohtanut hameiden olemassaolon kokonaan, toki ei hamosia kylläkään omasta vaatekaapistani ihan liiaksi asti löydy. Eilen kuitenkin hulluttelin ja puin farkkuhameen lisäksi hatunkin. Snäpeissäni (magicpoks) tämä asu vilahti ohimennen ja sain kommenttia, että nythän on vanha nainen hunnigolla, koska hattu ja vielä hamekin! – öö, ei kai nyt sentään.

Itseasiassa tämän vanhan naisen pitäisi lähteä sukkahousu-ostoksille, jos hameinnostus jatkuu. Miksi muuten sukkiksia on niin ärsyttävä ostaa? Ja miksi niitä ei voi ostaa montaa pakettia kerralla, kun niitä kuitenkin aina tarvitsee? Ehkä siksi koska ne ovat kuitenkin niin kertakäyttötavaraa, tai ainakaan meikäläisen käytössä 40 (tai alle) denierin sukkikset eivät kovin montaa käyttökertaa kestä.

Hattu – Minumum
Neule – Gina Tricot
Hame – Lomalta ostettu (?)
Kengät – Selected Femme
Laukku – Furla

Aina silmät kiinni, puolessa kuvista ainakin!

Sanokaahan sukkahousu-ekspertit, että mistä tai miltä merkiltä löytyy parhaat sukkikset? Omien kokemuksieni mukaan ainakin Wolfordin sukkahousut ovat olleet ihan laadukkaita. Mitä tykkäätte asusta?

-Maj

0 Comments

 1. marika 30.10.2015

  Pakko kommentoida, että onpa ihana asu ja sopii sulle niin hyvin! Ihanan fressi ja samalla tyylikäs. Rentouttavaa viikonloppua sulle! 😊

  Vastaa
 2. Anna-Mari 30.10.2015

  Tosi kiva asu! :)

  Vastaa
 3. Juulia 30.10.2015

  Aivan ihana asu ja niin fresh asun kantaja! Kiitos, että jaksat inspiroida blogillasi päivittäin :)

  Vastaa
 4. -A- 31.10.2015

  Ihana hattu!
  Minä kannatan ihan Lindexin sukkahousuja, hinta-laatusuhde on kohdallaan ja usein heillä on vielä hyviä alennuskoreja joista löytää vaikka mitä ihanaa. Tosin minä käytän todella paljon mahdollisimman värikkäitä sukkahousuja ja niitä saan alennuskoreista :) Minä käytän aina (paitsi kuumalla kesäilmalla, mutta silloin harvoin on sukkahousut jalassa) sukkahousujen alla niitä kesällä myytäviä nylon ballerinasukkia, eli ihan perus ihonvärisestä sukkahousukankaasta tehtyjä sukkia näin ensinnäkin tarkenee paremmin eikä varpaat tai kantapäät kuluta sukkahousuja puhki… Sukkahousuja kannattaa myös muistaa pestä niin ne pysyvät parempana. Kannattaa myös tsekata mary a. jalavan huippuhienot kuviolliset sukkahousut!

  Vastaa
 5. Emma 29.6.2016

  En nyt mikään sukkahousu-ekspertti ole, melkein päivittäinen käyttäjä kuitenkin, mutta Wolfordin sukkahousut olen havainnut kestäviksi. Muita hyviä esim. Falke ja Kunert. Halpis sukkahousujakin käytän paljon, siis juuri Lindexin, Kappahlin, H&M:n ja Seppälän sukkahousuja. Noista liikkeistä löytyy usein edullisia ja kauniita kuviosukkahousuja, ja myös värillisiä.

  Ohuimpien sukkahousujen alle laitan minäkin nuo ballerinasukat tai stepsit. Ovat todella kätevät eivätkä ne mihinkään näy. Oikeastaan jo 40 denierin sukkahousujen kanssa käytän stepsejä. Olisin varmaan rikkonut jo monet kalliimmatkin sukkahousuni ilman niitä.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *