Roudasin koko The Blog Awards -gaalan ajan kameraa mukana ja lopputuloksena on… no, yksi lähes julkaisukelpoinen kuva. Kamerassa oli pamahtanut joku asetus päälle vahingossa ja kaikki illan aikana otetut kuvat ovat yhtä pikselimössöä. Kivoissa juhlissa kuvaaminen jää usein vähemmälle ja tulee keskityttyä siihen itse juhlimiseen. Meikäläisen mekostakaan ei siis ole luvassa parempia kuvia. Pakko vielä kehaista, etttä The Blog Awards Finland oli järjestetty tosi hyvin. Olin ihan varma, että tuossa tilassa on koko ajan järkyttävä tungos ja ajattelin illallisbuffetinkin olevan lähinnä vitsi, mutta mitä vielä – kaikki sujui kuin rasvattu. Mahtavaa  kun pääsi pitkästä aikaa näkemään kaikkia tuttuja, kekkerit olivat ohi yhdessä hujauksessa, sääli, sillä vieläkin hymyilyttää kun ajattelen tuota iltaa!

gaala4

Onnea vielä kerran kaikille voittajille, jokainen heistä oli ehdottomasti ansainnut tunnustuksen työstään. Voittajat julkaistaan huomenna The Blog Awards 2015 virallisilla verkkosivuilla.

0 Comments

 1. Rena 4.10.2015

  Looks like this was a fantastic evening – and you look fantastic, too!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Rosanna 4.10.2015

  Olen samaa mieltä, gaala oli aivan superhyvin järjestetty, ruoka oli hyvää ja kaikilla näytti olevan aidosti hauskaa! Näin sut ohimennen ja oli tarkoitus tulla kehumaan upeaa gaalalookiasi, mutta enpä sitten törmännytkään uudelleen joten kehun nyt näin virtuaalisesti jälkikäteen. :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *