*yhteistyössä Vichy

Kesällä en tuntenut juuri väsymystä, vaikka yöuneni jäivätkin toisinaan lyhyiksi. Sängystä pomppasi ylös positiivinen tyyppi, joka nautti hyväntuulisena aamukahvinsa terassilla. Valolla on niin suuri merkitys kaikkeen, auringon sanotaan jopa olevan ilmainen mielialalääke. Päivettynyt ihoni kaipasi lähinnä kevyttä kosteutusta ja ehostuksen suhteen pärjäsin vähemmälläkin. Saatoin pariksi kuukaudeksi tyystin unohtaa miltä ”aamunaamani” näyttää. Nyt syksy on saapunut ja sen huomaa myös ihosta.

Lämmitykset ovat pamahtaneet päälle ja sisäilma kuivattaa ihoa inhottavasti. Tähän aikaan vuodesta tulee oleskeltua paljon sisätiloissa. Oma ihoni alkaa olla rutikuiva ja silmänaluseni ovat taas alkaneet tummentua. Aamuherätykset vetävät vakavaksi ja peilistä kurkkaa takaisin väsyneet kasvot, joissa saattaa näkyä vähän turvotustakin? Aamunaama on tullut takaisin, vaikka mielelläni olisin hyvästellyt sen ikiajoiksi.

Minun on välitettävä ja huolehdittava itsestäni vähän enemmän, jos haluan tuntea itseni freesiksi ja hyvinvoivaksi – ja siis tottakai haluan, kukapa ei haluaisi? Tunkkainen fiilis lähtee reippaalla lenkillä pirtsakassa syysilmassa, väsymys helpottuu pidemmillä yöunilla ja turvotusta voi vähentää syömällä hyvin ja huolehtimalla riittävästä vedenjuonnista. Talvi- ja syysiho kaipaa ekstrahuolenpitoa ja hellimistä. Myönnetään, että helpommin sanottu kuin tehty. Varmasti monelle naiselle katkottomat, pitkät yöunet ovat lähinnä vain haave monistakin syistä.

Kaltaiselleni kuivaihoiselle suosittelen ihon puhdistamiseen Vichyn Purete Thermal -puhdistusöljyä, se jättää ihon pehmeäksi ja sopii myös herkkäihoisille. Puhdistuöljystä tulee maitomaista, kun siihen lisätään pari pisaraa vettä, mutta se ei jätä iholle rasvaista fiilistä. Samalla tuotteella saa puhdistettua epäpuhtaudet, meikin ja jopa silmämeikin, joten puhdistusöljy on kätevä napata mukaan matkalle ja sitä sopii testata kiireisen aikataulun omaavan tyypinkin.

Vichyn Idéalia -kasvovoiteet ovat kuuluneet viime keväästä saakka päivittäisiin ihonhoitorutiineihini. Vichy Idéalia -päivävoide sopii myös hyvin kuivalle iholle ja meikkivoiteen alle. Iltaisin levitän Vichyn Idéalia Skin Sleep -yövoiteen huolellisesti hieromalla kasvoilleni. Pahvipakkauksesta löytyy simppeli tutoriaali kasvohieronnan toteuttamiseen. Idéalia Skin Sleep auttaa ihoa palautumaan päivän rasituksista ja tuote on on kehitelty nimeenomaan kaikille naisille, jotka syystä tai toisesta nukkuvat huonosti tai liian vähän.

Hyvin hoidettu ja kosteutettu iho on kaunis. Olen huomannut, että etenkin tässä iässä kasvojen ihon eteen kannattaa nähdä pientä vaivaa ja suosittelen lämpimästi testaamaan Vichyn tuotteita apuna ihonhoidossa. Me olemme päivittäiset hemmotteluhetkemme vähintääkin ansainneet – ja niistä kannattaa pitää kiinni. Suositelen ensin panostamaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja ihonhoitoon – ja sen jälkeen meikkikin näyttää huomattavasti kauniimmalta kasvoilla.

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *