lapsikuvat, syksyvaahteran lehtiä

Tätä mielestäni syksy parhaimmillaan. Kauniita ovat sellaiset syysaamut, kun on kuulasta ja kirpsakkaa. Luonnossa on valtavasti erilaisia sävyjä, aurinko paistelee ja lehdet rapisevat jalkojen alla. Hengitys huuruaa, posket muuttuvat ulkoilun jälkeen helakanpunaiseksi ja sormista lähtee tunto, ainakin ilman hanskoja.

Kuvasin ystäväni lapsia eilen hänen pyynnöstään, meillä oli ihana hetki. Nautin suunnattomasti olostani, kuvistakin tuli mielestäni kivoja. Teki mieli heittäytyä lehtikasaan, mutta pidättäydyin kuitenkin. Tämä on syksy – joka on jo ihan pian kääntymässä talveksi. Kannattaa tallentaan tämä väriloisto mieleen, nyt kun se on vielä mahdollista.

-Maj

0 Comments

 1. Jaana 29.10.2015

  Miten ihania kuvia ja valloittavia lapsia! Syksy on kyllä täälläkin ihan lemppari vuodenaika :)

  Vastaa
 2. inkku 29.10.2015

  Voi miten hyvä mieli tuli kuvia katsoessa :)

  Vastaa
 3. Juuli 29.10.2015

  Siis wau mitkä ripset tolla pojalla! :O :D

  Vastaa
 4. Ulla 29.10.2015

  Ihanan syksyisiä kuvia ja todella suloisia lapsia. Mielettömän kauniit silmät pojalla!!!

  Vastaa
 5. Atro Niiniluoto 29.10.2015

  Söpöä tuo sorsien uiskentelu.

  Vastaa
 6. MuumitalonMutsi 29.10.2015

  Olet kyllä todella taitava ja lahjakas valokuvaaja! Oletko koskaan miettinyt Voimaannuttavan valokuvauksen kursseja/koulutusta? Se vois olla kyllä sun juttu. Ihanaa syksyn jatkoa ja kiitos elämänmakuisesta sekä aidosta blogistasi ❤

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *