Vanhassa kodissamme oli selkeästi nykyistä kotiamme kylmemmät sävyt, lattia oli harmahtavaa laminaattia ja seinät oli valkoiset, yleisilme oli aika valkoinen. Tässä nykyisessä kodissa on lämminsävyinen parkettilattia ja asunto on kokonaisuudessaan hyvin erityyppinen kuin vanha. Täällä kaikki vanhat huonekalut näyttävät jotenkin tosi erilaisilta ja uusia hankintoja on todella joutunut mietiskelemään. Välttämättä ne omaa silmää eniten miellyttävät ratkaisut eivät sitten kuitenkaan toimisi täällä.

Olkkarin lukunurkkaukseen haettiin jalkalamppua, joka olisi moderni, mutta silti siinä piti olla ripaus lämpöä, että se sopisi tilaan, jos ymmärrätte mitä tarkoitan?

Frandsen Hide out

Sellainen tuli käytännössä vahingossa vastaan selatessani Stockmannin kuvastoa. Heti tanskalaisen Frandsenin lattiavalaisimen nähdessäni tiesin, että se on juuri oikea meille.

Frandsen, Hide out -valaisin

Hide Out -valaisimen varjostin on säädettävä ja jalan puuosa on tammea.

Se sopii tuohon tuolin taakse niin hyvin mun mielestä, ihan kuin se olisi ollut siellä aina.

Tässä näkyy hyvin tammiparketin lämmin sävy, ensin melkein inhosin sitä, mutta pikkuhiljaa olen tottunut siihen ja alkanut jotenkin jopa pitämään siitä.

Oliko Frandsen teille entuudestaan tuttu brändi? Mitä tykkäätte uudesta valaisimestamme?

-Maj

0 Comments

 1. Ann 18.10.2015

  Moikka! Mun on ihan pakko uteliaisuudesta kysyä, kun sanoit, että asunto on aika erityyppinen kuin edellisenne, jonka muistelisin teidän rempanneen vielä itse omannäköiseksenne. Niin kuinka sitten päädyitte niin erityyppiseen uuteen asuntoon asuntoa ostaessanne? Onko makunne ”kehittynyt” siitä edellisestä remppaamastanne asunnosta tai jotain. Pisti vain silmään, että ostitte asunnon, jonka lattiaa kerrot ensin melkein inhonneesi. Itseltä jäisi moinen asunto ostamatta tai lattia ainakin lähtisi vaihtoon. :D

  Vastaa
 2. Inkkarit 18.10.2015

  Lamppu on tosi nätti!

  Vastaa
 3. hyvältä näyttää!

  Bubble bath time
  http://rosebath.blogspot.com

  Vastaa
 4. Marianne 18.10.2015

  Ompa tyylikäs lamppu! :)

  Vastaa
  • Maj 20.10.2015

   No eiks oo, mä tykkään siitä tosi paljon :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *