Aamulla ja illalla on jo ihan hyytävän kylmä, alkaa olla jo aika kaivella talvivermeet varastosta. Mä rakastan tätä Samsøe & Samsøen pörröistä talvitakkiani, vaikka se onkin vähän tietyllä tapaa karhumainen ja saa yläkropan näyttämään helposti isolta. Tässä pörrötakissa olen pyörinyt ympäriinsä, kaupungilla, mutta myös illalla heitän sen niskaan lähtiessäni iltakävelylle koiran kanssa, eipä ainakaan palele.

Takki – Samsøe & Samsøe (Inch)
Kaikki muu – same old, same old

Onko teillä parhaillaan menossa täydellisen talvitakin metsästys,
vai löytyykö sellainen jo varastosta valmiiksi?

-Maj

0 Comments

 1. Rena 6.10.2015

  I’m totally in love with your perfect jacket and now I want to have this jacket in my closet, too :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. inka 6.10.2015

  Moikka! Ihana tuo takki! Tykkään sun tyylistä kovasti muutenkin :) Hei vieläkö sulta löytyyy se Ginan v.pun pörrötakki? Jos joskus oot luopumassa siitä, niin mä haluisin ostaa sen sulta :D

  Vastaa
 3. Satu 6.10.2015

  Eikä, ostin tänään Inchistä varmaan saman takin, mutta mustana! :D (jäi vaivaan mieltä eilisen visiitin jälkeen) En nähnyt siellä noita harmaina, mutta ehkä ne oli jo myyty loppuun? Mut Samsoe&Samsoe lukee munkin takissa ja näyttää hyvin samalle mallille. Ihana tuo takin struktuuri, vähän sellainen turkkimainen. Sata peukkua tälle takille siis! :)

  Vastaa
 4. Reetta 6.10.2015

  Täydellinen, todellakin! Sama takki löysi omaan vaatekaappiini kuukausi takaperin. Haussa oli harmaa, lämmin, unfit mallinen talvitakki ja tässä täyttyi kaikki kriteerit. On se vaan i-h-a-na :)

  Vastaa
 5. Saana 6.10.2015

  Tosi hyvin toimii noi hiukset myös suorina! Gaala-lookissa olit kuin joku toinen nainen! Niin paljon coolimmat ja jotenkin vaan enemmän tätä päivää tuo mitta. Kyllä Sape osaa, nyt kun vaan ite totut tuohon mittaan, niin hyvä tulee :)

  Vastaa
 6. Minnaa 7.10.2015

  Toooodella hyvältä näyttää! Musta on aina pop, mutta tuo takki näyttää niin hyvältä vaaleana! Ja itseasiassa koko kokonaisuus, tukkaa myöten! 10/10
  Ja pst. Ois hauska nähdä sun päällä sun omat samat versiot ku veljelläsi ;)

  Vastaa
 7. Hanna 8.10.2015

  Tosi kiva tuo uusi hiustyylisi :) Joskus aikoja sitten täällä sun blogissa oli kuva sinusta nuorempana, missä sinulla oli otsatukka. Koitin etsiä sitä, mutten löytänyt. Se otsis sopi sulle myös tosi super hyvin! Jos löydät kuvan niin laitahan se uudelleen :) Voisi sopia sulle nykyäänkin se hiusmalli <3 Takki on ihana :)

  Vastaa
 8. Emj 27.10.2015

  Takki❤️ Mitä kokoa?

  Vastaa
  • Maj 27.10.2015

   Se on xs :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *