blog awards finland 2015

Tänä iltana juhlitaan The Blog Awards Finland gaalan merkeissä, kun parhaita blogeja palkitaan peräti yhdessätoista eri kategoriassa. Mahtavaa, että vihdoinkin me ollaan saatu tänne Suomeen blogitoimialan yhteinen palkintogaala. Tapahtuman järjestäjänä toimii A-lehdet, mutta tuomaristo koostuu isosta joukosta alan vaikuttajia.

Magicpoks ei ole ehdolla, mutta voi miten ihanaa on päästä kuitenkin osallistumaan gaalaan ja jännittämään ehdolla olevien kavereiden ja tuttujen puolesta. Tänä vuonna säästyin mekkokriiseiltä, sillä onnistuin löytämään ”sen oikean” koltun aika vaivatta. Gaalamekkoni on ainakin omasta mielestäni sen verran näyttävä, että se ei tarvitse kovinkaan muhkeita asusteita rinnalleen, joten todellakin voin huokaista helpotuksesta.

Gaalafiiliksiä voi seurailla Instagramin ja Snapchatin puolelta, molemmista löydät minut nimellä Magicpoks.

-Maj

0 Comments

  1. Näytät ihan jäätävän upealta.

    Vastaa
  2. oho! Väärä postaus. Mutta gaala-asua kovasti ihailin. Onhan tuo kutsukin vallan jees, muttei nyt aivan vertaisesi.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *