Näyttökuva 2015-10-12 kohteessa 10.37.56

Hottikset – tiedättehän, se Nelosen nolo realitysarja? Jep, se missä ne sinkut on ihan too hot for love. Ymmärrän, että sarja on tehty vähän vitsillä ja myönnetään, onhan se ihan viihdyttävä aika ajoin. Facebookissani viikottain joku päivittelee miten törkeä Bile-Dani on ja spekuloi, että voikohan kukaan olla näkyvästi sovinisti, narsisti ja vieläpä niin typeräkin? Tuskinpa vai mitä luulette? Siinä kohtaa kun Dani ja sarjan muut pojat kuvailevat todella epäkunnioittavasti treffikumppaniensa ulkonäköä ja kehuskelevat samalla itseään, niin myötähäpeän määräni on suunnaton. Dani taisi käsillään näyttääkin vähän mittaa, että minkä kokoinen tytön pepun kuuluisi olla hänen mielestään. Hottisten hahmot ovat liioiteltuja ja ohjelman tarkoitus on provoisoida – ja sitä se varmasti on tehnytkin.

Näyttökuva 2015-10-12 kohteessa 10.36.18

Onkohan nämä sarjaan mukaan lähteneet tyypit ajatelleet miten tämä vaikuttaa heidän elämäänsä? Kaikilla meillä suomalaisilla ei ole välttämättä niin hyvää medialukutaitoa, että he ymmärtäisivät sarjan letkautukset vitseiksi. Mietin tässä vain, että kuka itseään kunnioittava nainen haluaa enää sarjan jälkeen sarjassa esiintyvien miesten kanssa treffeille? Itse kokisin miellyttävämpänä vaihtoehtona vaikka koko loppuelämän kestävän sinkkuuden, enkä varmasti ole ainoa.

Yhden koko sarjan pohjanoteerauksista veti 22-vuotias Martta. Mimmi naureskeli heti kättelyssä treffikumppanilleen päin naamaa ja kun mies totesi, että toinen hänen vanhemmistaan on ulkomailta kotoisin, niin muikkeli tuhahti, että ”sekin vielä”. Harmistuin ihan aidosti, miksi Martta?

Seuraavalla kaudella Arman voisi napata Hottikset mukaan ristiretkilleen, saataisiin kertaheitolla vähän perpektiiviä näiden komistusten ja kaunotarten elämään vai mitä? Väkisin sitä silti itsekin mietin, että voiko näin pinnallisia ihmisiä oikeasti olla olemassa?  Onko Hottikset herättäneet teissä mitään tunteita?

-Maj

0 Comments

 1. Eve 12.10.2015

  Ei ole kyllä kovinkaan hottiksia nämä! En kyllä ketään noista miestä huolisi. Ihmetyttää kyllä miten nämä oikeasti kuvittelevat olevan niin täydellisiä. Pakkohan sarjan on olla käsikirjoitettu, eikai noin hölmöjä voi ollakaan. Ainoa oikeasti viihdyttävä on Juha.

  Vastaa
  • Maj 12.10.2015

   Jep, Juhalla on ainakin takuuvarmana pilkettä silmäkulmassa ;)

   Vastaa
 2. e 12.10.2015

  Ärsytystä tää sarja on herättänyt ja paljon!🙈En oo kovin montaa jaksoa jaksanut katsoa ku alkaa vaan ärsyttää noi niitten jutut:D
  Itseäni harmitti tuon Martan treffikumppanin puolesta, todella törkeää käytöstä martalta!
  Oon silti yrittänyt ottaa nuitten henkilöitten letkautuksia huumorilla mut pakko sanoa et välillä on tehnyt vähän tiukkaa, haha:D

  Vastaa
  • Maj 12.10.2015

   Se päin naamaa repeäminen ja perään vielä ne kamalat jutut olivat kyllä ihan liikaa kenelle tahansa :(

   Vastaa
   • Ida 13.10.2015

    Mulle tuli jotenki tosi paha mieli siitä, miten Martta käyttäytyi treffikumppaniaan kohtaan! :( Se mies kuitenkin yritti olla välittämättä Martan hihittelystä ja vaikutti jotenkin tosi symppikseltä muutenkin! Muiden hottisten jutut on olleet kuitenkin puolvitsillä heitettyjä, eikä ne ole kohdistuneet ihan selkeästi kehenkään henkilöön…

    Vastaa
 3. Jenni 12.10.2015

  Lähinnä mä toivon että kun nää tv-starat kattovat pätkiä ohjelmasta 10 vuoden päästä tajuavat kuinka dorkia olivat, eivätkä ajattele enää samalla lailla. Näin mä todellakin toivon! Just se kun kysytään et minkälainen on sun unelmanainen, niin ekaks luetellaan kauhee litania ulkoisia avuja ja sit vasta joku luonteeseen liittyvä.. Voi pojat, kyllä mä tiedän miks te ootte sinkkuja!

  Vastaa
  • Maj 12.10.2015

   Nii-iin, ehkä nämä pojat viihtyvätki sinkkuina :)

   Vastaa
 4. Tiiasara 12.10.2015

  Onneksi katson televisiota vain HBO:n kautta. Sen mitä tuosta sarjasta olen kuullut, niin jokainen sen parissa vietetty minuutti olisi tuhlausta jota en saa koskaan takaisin. Kiitos tästä tiivistyksestä, en siis katso jatkossakaan.

  Vastaa
  • Maj 12.10.2015

   No jep, ole hyvä vaan :P

   Vastaa
 5. Sanna 13.10.2015

  Olen katsonut, pari jaksoa kirjaimellisesti suu auki. Että onko todella olemassa näin itsekeskeisiä ihmisiä, joiden arvomaailma on vaan mun silmään vino. Koko elämä näyttäisi sarjan perusteella pyörivän ulkonäön, biletyksen ja oman navan ympärillä. Ohjelmaan on varmasti valittu ”parhaat palat”, mutta jos tuossa jotain toden perää on niin huh huh…

  Vastaa
 6. Helmis 13.10.2015

  Mulle tuli vaan paha mieli. Ja oikeastaan siitä, että näinkö jotkut ihmiset näkee ihmiset. Tiedän ettei tosielämässä monikaan pidä kanssaihmisiään aidosti samanarvoisina, mutta silti tuntuu uskomattomalta että joku voi ajatella noin toisista ihmisistä ja vielä sanoa sen ääneen!

  Itse pari vuotta kotona olleena kahden lapsen äitinä ei kyllä tuntunut kovin hottikselta tämän jälkeen. :D

  Vastaa
  • SaR 13.10.2015

   Juu itse myös reilu 2v kotona olleena kahden lapsen äitinä niin niin… voisi olla murskatuomio :’D
   .. mutta enpä minä ketään noin mukulaa haluaisikaan miehekseni.

   Vastaa
   • Maj 13.10.2015

    Haha, murskatuomio tulis mullekin, käskettäis tulla yrittämään uudelleen, kunhan kävisin ensin parin vähän jyreämmän toimeenpiteen läpi:””DDD

    Vastaa
 7. Halina 13.10.2015

  Itse en ole katsonut jaksokaan kyseistä sarjaa, mutta kuullut siitä muuten sitäkin enemmän :D hmm itselle tuli postausta ja kommentteja lukiessa, että voisiko sarjan kätketty tarkoitus olla juuri tämä? Että ihmisillä tulisi näin voimakas vastareaktio! Koska (ei pahalla) me ihmiset ajattelemme usein esimerkiksi hyvin ulkonäkökeskeisesti tai jopa rasistisesti, mutta emme tuo sitä julki niin kärkkäästi kun kyseisessä sarjassa. Ehkä sarjan henkilöt tuottaa myötähäpeää nii.n paljon, koska jokainen on meidtä joskus ajatellut lievemmin samoja asioita? Tai tuovat esiin pelkoja, että joku saattaa ajatella meistä itsestämme niin?

  En osaa sanoa pitääkö teoriani paikkaansa, mutta ehkä sarjan tarkoituksens onkin herättää ihmisissä moraaalinen kapina ja vastareaktio kaikenmaailamn bigbrothertyyppisiin ohjelmiin, bilettämisee , väärityneisiin elämänarvoihin , ulkonäkökeskeisyyteen ja narsistiseen minä-ajatteluun. Koska näitä sarjoja on tv joka tapauksessa täynnä muutenkin. Ehkä tänä sarja vain avoimesti dissaa näitä muita ssrjoja, jotka ovat piilomerkityksiltään täysin samoja? :D

  Noh vaikea sanoa, itse en ehdi katsoa sarjaa jatkossakaan :D

  Vastaa
  • Maj 13.10.2015

   Erittäin hyvä analyysi tästä sarjasta, kuka tietää?

   Vastaa
 8. :D :D 13.10.2015

  Onko tota sarjaa pakko katsoa, jos noin ärsyttää ?Ei kai kukaan aikuinen ihminen nyt niin vakavasti sarjaa ota, että ihan sitä varten täytyy tehdä oikein morkkauspäivitys? Mä kyllä ajattelen sitäkin, onkohan tietyt bloggaajat ajatelleet, miten heidän kirjoituksensa vaikuttavat heidän ja perheidensä elämään kymmenen vuoden päästä ;)

  Vastaa
 9. Cherrymarja 15.10.2015

  Minun mielestäni taas on kyllä todella piristävää, että välillä löytää blogimaailmasta jotain oikeita, perusteltuja mielipiteitä ja kriittistä ajattelua osoittavaa tekstiä. Sellainen kuin tämä sinun postauksesi nyt. Enemmän tällaista peliin!

  Itse Hottiksista en osaa sanoa mitään kun en ole katsonut, mutta kuulostaa varsin kamalalta ohjelmalta :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *