Voi apua, kirjoittelin teille pitkät pätkät fiiliksiäni tämä viikon tyylihaasteesta, mutta kun julkaisin postauksen, niin teksti katosi kokonaan, höh!

Lyhyesti siis: tämän viikon tyylihaasteenamme oli stailata puolivirallinen toimistoasu Your Face:n tuotteilla. Teen työtäni pääasiassa kotoa käsin ja oma tyylini on muutenkin aika rento. Jouduin tosissani miettimään, että millaisessa vaatteissa yleensäkään menisin toimistolle.

Valitsin superklassisen vaaleansinisen kauluspaidan ja mustan hameen. Aarikan muhkea statement-koru sopi kivasti näin pelkistetyn setin kanssa, oletteko samaa mieltä? Nappasin meidän meikkaajalta Tiina-Marialta vielä silmälasit lainaan, kunnon roolileikki, haha. Videon loppupuolella on muutenkin aikamoista irrottelua, sanoisinko :D

Parasta stailausta pääset äänestämään jälleen täältä ja samalla osallistut 100 euron arvoisen Your FACE:N lahjakortin arvontaan!

Yhteistyössä Lumene, Boomerang, Gant, Your FACE, Aarikka ja Vitamin Well.

0 Comments

  1. Päivi 8.10.2015

    Nyt on pakko kysyä, että minkä merkkiset noi Tiina-Marian lasit on? Ihastelin niitä jo jossain aiemmassa videossa hänellä. Nuo sopii kyl sullekin tosi hyvin! :)

    Vastaa
  2. Janina 9.10.2015

    Näkeekö näitä äänestystuloksia mistään? :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *