Ulkona on ankean syksyinen sää, mutta tyylihaasteessa ollaan jo ihan pikkujoulutunnelmissa. Saimme tehtäväksemme stailata pitsipuseron pikkujouluihin. Valitsin paidan kanssa kellohelmaisen hameen ja tietysti huuliin punaista huulipunaa, sillä kombolla pääsee yleensä jo aika pitkälle.

Vanhaan tuttuun tapaan pääset äänestämään suosikkiasi täällä. Tällä viikolla arvotaan Lumenen kulmameikkikokoelma kaikkien äänestäneiden kesken. Tämä olikin kuulkaas Tyylihaasteen kahdeksas ja viimeinen jakso, mitä olette tykänneet sarjasta? Ensi viikolla arvotaan palkinnot äänestäjien kesken sekä julkaistaan äänestystulokset. 

Yhteistyössä: Lumene, Gant, Boomerang, Your FACE, Aarikka ja Vitamin Well.

0 Comments

 1. Tiina Suontaus 22.10.2015

  Kiiltvä jakku on juhlava.

  Vastaa
 2. Tuula Kyyrönen 22.10.2015

  Juhla-asu 2 on suosikkini.

  Vastaa
 3. Tuula Kyyrönen 22.10.2015

  Juhla-asu numero 2 on suosikkini.

  Vastaa
 4. Tiitu 23.10.2015

  Tyyli 2 paras.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *