Tässä kahden vuoden sisällä musta on kehkeytynyt sellainen hössöttävä täti, joka haluaa omia kaikkien ihmisten vauvat. Olen yli-innokas hoitaja ja vauvakuumeilija, onhan tästä asiasta tainnut ollut puhetta täällä blogissakin. Se on varmaan tämä ikä tai jotain, en tiedä. Vauvarakkaus ei ole järjellä selitettävissä, enkä usko, että musta olisi edes siihen hommaan, ainakaan juuri nyt. Tarkemmin ajateltuna, ei kyllä missään nimessä ainakaan nyt, huh! Joskus, en tiedä? En kuitenkaan sanoisi, ettei ikinä enää. Järki ja sydän ovat ihan eri mieltä asiasta.

Sanna kävi heinäkuussa pienen Sofian kanssa meillä, otin kuvia tytöstä – ja nyt näin jälleen kaksikon viime viikonloppuna, laitettiin kuvat muistitikulle huokausten saattelemina. Sofia on nyt kolme kuukautta ja hän on tosi pieni vieläkin ja tietysti aivan liian suloinen. Toivoin, että Sanna unohtaisi Sofian meille. Katsokaa nyt vaikka näitä kuvia. Hän on aivan hurmaava.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miljoona sydäntä tähän kohtaan. Toivoin melkein, että hän olisi unohtunut meille.
Tuliko vauvakuume? Kurkkaahan vielä nämä kuvat, niin sitten ihan viimeistään se iskee :)

-Maj

0 Comments

 1. Mannaryyni 13.10.2015

  Valta haluta lasta, mutta kestää sitä elämän loppuun saakka.Suloinen vauva, mutta hetken kuluttua sisuksia repivä riivattu.Elämän rakentama ansa ,jota et pääse pakoon.Haluat olla mukana arpajaisissa,jotka hellittää vasta vaihdevuosien kynnyksellä.Katsot peilistä haamua,jota totisesti narutettiin.

  Vastaa
  • Maj 14.10.2015

   En tiedä mitä sanoisin, tai ajattelisin. Aika rankasti runoiltu?

   Vastaa
 2. maiju 14.10.2015

  Ihana vauva! Kyllä, vauvakuumetta pukkaa! :D

  Vastaa
  • Maj 14.10.2015

   Moi Maiju! Sofia on kyllä niin suloinen ja ainakin äitinsä mukaan helppo tapaus, että kyllä vähemmästäkin <3____<3

   Vastaa
 3. milla 14.10.2015

  Ihania kuvia <3 niinniin suloinen <3

  Vastaa
 4. Miuku 15.10.2015

  Vauvavarpaat! <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *