Aloitan melkein kaikki arkiaamuni banaanilätyillä (vai banaanipannareilla?!) ja aika usein myös viikonloppuisinkin paistelen niitä koko perheelle. Banskuherkuista taisi tulla osa rutiineitani joskus viime keväänä ja siitä asti olen niitä tehtaillut, tänäkin aamuna.

Viime perjantaina heräsin ystäväni Hennan luota ja saimme rauhassa syödä aamiaisemme ihan kahdestaan eli pöydän ääressä istuttiin piiitkään. Ihana kun ei ollut kiirettä mihinkään, kerrankin näin! Aamiainen on muuten lemppariruokahetkeni, ehdottomasti.

Mä paistelin meille banskulätyt – ja Henna teki kaiken muun. Olisipa huikeaa, kun näin vaikka maanantaina aamupalapöydässä odottelisi nätisti katettu tarjotin, täynnä kaikkea ihanaa.

Yhteen banskulättyyn tarvitset kaksi kananmunaa ja yhden banaanin, jotka pyöräytetään blenderissä mössöksi. Paistamiseen käytän kookosöljyä ja valmiin lätyn päälle heitän useimmiten marjoja, joskus ananasta. Marjojen päälle voi lorauttaa vielä vaahterasiirappia, jos kaipaa lisää makeutusta.

Meillä oli turkkilaista jogurttia ja tuoreita marjoja lättyjen kanssa, katsokaahan miten isoja mustikoita, nam! No, ehkä maanantaina ei tulisi juotua kuohuviiniä appelsiinimehun kera, mutta meillä olikin luksuskattaus ;)

Henna ei koskaan tingi kauniista kattauksesta. Ruoka kieltämättä maistuu astetta paremmalta, kun se on laitettu kauniisti esille. Minulla on niin paaaljon opittavaa ystävältäni <3

-Maj

0 Comments

  1. Lyyli 10.11.2015

    Ihana huomio ystävältä💜

    Vastaa
  2. Hemppa 10.11.2015

    <3 Olit kyllä parasta aamupalaseuraa beibe!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *