Joka vuosi lehdestä saa lukea, että ”ensilumi yllätti autoilijat” – aivan niin, taasko? Tänä vuonna ensilumi ja talventulo kyllä yllättivät meikäläisen, ei ehkä autoillessa, mutta muuten. Meidän perheen talvitamineet eivät ole ihan ajantasalla. Kai minä ajattelin, että eiiihän se talvi kuitenkaan tule ennen tammikuuta, siksipä lasten toppahaalarit lojuivat varaston perukoilla. Rebekan haalari oli tietysti jäänyt pieneksi, joten ei muuta kun äkkiä uutta hankkimaan.

Seuraavaksi menen penkomaan varastoon omia toppatakkejani, toivottavasti mahtuvat vielä päälle ”:) Mä en lukeudu niihin äiteihin, joilla on jo kesällä hankittu lapsosille täydellisesti mätsäävät talvikamppeet kaappiin odottelemaan, mutta en muista onko talvi koskaan ennen päässyt näin pahasti yllättämään :D

Joskus loppusyksystä klikkailin söpön Mini Rodinin toppatakin ostoskoriin – ja Miikan vanhemmat toivat jenkeistä lapsille Uggit tuliaisiksi. Uggeista ei kuitenkaan ole ihan päiväkotikengiksi, joten talvivarusteiden päivitys jatkunee, onneksi sopiva toppa-asu löytyi viikonloppuna.

Kuvat on otettu jo hetki sitten, näitäkin olen onnistunut jemmailemaan arkistojen pohjalla ihan liian pitkään.

-Maj

0 Comments

  1. merkkari 27.11.2015

    Kääk, minä puolestani olen se äiti, joka ostaa toppavaatteet heinäkuussa. Siinähän se koko syksy menee jännittäessä että osuiko koko oikein tai jos alennuksiin ilmeestyykim vielä kivemmat haalarit. Oiskohan tästä mahdollista löytää joki kultainen keskitie :’D

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *