Mun oli ihan pakko palata edellisessä postauksessa sivuamaani aiheeseen, niihin lasten askartelemiin aarteisiin. Rebekka haluaa askarrella ihan päivittäin, hänellä on tosi hyvä mielikuvitus, itse en tosin ole alkuunkaan askartelijatyyppiä. Tyttö keksii itse kaikenlaista puuhaa ja mielestäni hän on tosi taitava näpertelijä. Eilen hän lahjoitti veljelleni Petterille hamahelmistä tekemiään värikkäitä kiekkoja. Petteri sujautti ”kiekon” kahvikuppinsa alle ja toivoi saavansa vielä pari lisää, jotta koko sarja lasinalusia olisi kasassa.

Rebekan hamahelmistä askarrellut lasinaluset näyttävät tältä, jokainen niistä on tietenkin uniikki. ÄH, miten tylsää olisi tehdä monta samanlaista?!

Jotenkin mun mielestä olisi aika liikkistä antaa vaikka ystävälle muutama itsetehty lasinalunen teepaketin tai vaikka viinipullon kaverina, näin joulun alla. Veljeni tilaus otettiin riemulla vastaan – taitelija ei tarvitse apua, valmiit teokset hän toki luovuttaa mulle silitettäväksi <3

-Maj

0 Comments

 1. Rena 28.11.2015

  It looks so wonderful colourful – perfect for this dark time of the year.
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Lottamaa 29.11.2015

  Meillä neiti 20v. tuli alkusyksystä käymään kotona ja kyseli hamahelmiensä perään. Löydettiin varastosta helmet ja hän viikonlopun aikana tekikin innoissaan juurikin samalla idealla lasinaluset itselleen omaan kotiin kun ei ollut kaupoista löytänyt mieleisiä.

  On varmasti helmet olleet lähes 10 vuotta koskemattomina mutta nyt taas kelpasi ja kovasti näytti edelleen tyttö nauttivan näpertelystä. Ja tällä kertaa ei tarvinut äidillä edes silittää valmiita taideteoksia..Niin ne lapset kasvaa (mutta pysyy silti aina lapsina)

  Vastaa
 3. LLL 29.11.2015

  Näyttää aivan mahtavalta! Tuollaiset haluaisin omaankin kotiini.

  Vastaa
 4. Taina 30.11.2015

  mä en koskaan onnistu silitys jutussa. ensin näyttää, ettei mitään tapahdu ja seuraavaksi jopa pohja on sulannut. miten se oikeasati pitäisi tehdä? Näin ihanat korvakorut, juuri noista helmistä tehdyt t’ähdet…

  Vastaa
 5. Petu 30.11.2015

  Meillekin vois kotiuttaa muutamat lasinalukset! Jännä nähä toisko joulupukki sellaset ;)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *