Kaupallisessa yhteistyössä Lumene

Kaipaatko heleyttä ihollesi? Niin, kukapa meistä ei kaipaisi, etenkin tähän aikaan vuodesta! Lumenen Bright Now Vitamin C-ihonhoitosarja kirkastaa ja antaa hehkua väsyneelle iholle. Sarjan ihonhoitotuotteet sisältävät C-vitamiinin lisäksi myös lakkaa ja vaihtoehtoina on niin tehokkaasti kosteuttavia, kuin tasapainottaviakin tuotteita.

Oma historiani Lumenen kanssa on pitkä, ensimmäisen kerran testasin ”C-vitamiini-sarjan” tuotteita, kun havaitsin kaipaavani pelkän kosteuttavan kasvovoiteen tilalle vähän hoitavampaa tuotetta. Lumenen Bright Now Vitamin C-sarja sopii myös sinulle, joka haluat suojata ihoasi ensimmäisiltä ikääntymisen merkeiltä. Itse havahduin ensimmäisiin ikäntyymisen merkkeihin ehkä joskus 24-vuotiaana.

Lumene vitamin c

Minulla on ollut testissä Bright Now Vitamin C-ihonhoitosarjan heleyttävä päivävoide – sekä yövoide. Sarjasta löytyy myös päivävoide suojakertoimella (SPF15) sekä kiiltoa kontrolloiva voidegeeli, joka toimii paremmin sekaiholla.

Lumene vitamin cLumene vitamin c

Rakastan kaikenlaisia täsmätuotteita ja tästäkin sarjasta omiksi suosikeiksini valikoitui yllättäen Dry Skin Cocktail -tehohoito ja valoaheijastava BB-tehohoito. Lakkaa ja karpaloa sisältävän kuivan ihon tehohoidon voi käyttää aamuin illoin hoitovoiteiden alla, mutta itse olen käyttänyt tämän erityisesti iltaisin. BB-tehohoitoa suosittelen käytettäväksi meikin alla tai vaikka meikkivoiteeseen sekoitettuna. Kosteuttava tehohoito on paikallaan silloin, kun pelkkä kosteusvoide ei riitä kosteuttamaan tai kaipaat extrakosteusboostia ihollesi!

Lumene vitamin cLumene vitamin cLumene vitamin c bright now

Bright Now Vitamin C Dry Skin Cocktailin luvataan kosteutettavan ihoa tehokkaasti, lopputuloksena samettisen pehmeä iho. Muista ravistaa ennen käyttöä!

Lumene vitamin c

Miltä tuotteet vaikuttavat, tekisikö mieli testata itse? Kannattaa kokeilla Bright Now Vitamin C -tuotteita, vaikka ne eivät olisikaan entuudestaan tuttuja, sillä niillä on nyt tyytyväisyystakuu!

Lumenella on marraskuun ajan kampanja, jossa Bright Now Vitamin C -tuotteille luvataan tyytyväisyystakuu eli homma toimii näin: osta kampanja-aikana 1.–30.11.2015 yksi tai useampia Lumene Bright Now Vitamin C -tuotteita. Käytä tuotteita 14 päivän ajan – koe ero ja kirkkaampi, heleämpi iho – ja jos et ole tyytyväinen tuotteisiin, voit palauttaa ne takaisin Lumenelle postitse ja sinun tilillesi palautetaan ostamiesi tuotteiden hinta. Täältä löydät lisää infoa ja mm. kampanjan säännöt sekä ohjeet tuotteiden palautukseen liittyen.

-Maj

0 Comments

 1. päivi 12.11.2015

  kiitos esittelystä, sain hyvää tietoa:)

  Vastaa
  • Maj 13.11.2015

   Kiitos itsellesi, mukavaa jos tästä oli hyötyä sinulle :)

   Vastaa
 2. Henriikka 12.11.2015

  Hei,

  Mistä tilaat nuita ruskeita piilolinssejä? Saisko suoraa linkkiä niihin jos netistä tilaat? :)

  Ja kun Saara Sarvas ei koskaan vastannut sadoista kyselyistä huolimatta niin mistä hänen hankkimat ruskeat piilolinssit oli? Jos siis on erit kuin sulla? Ja tämä kyssäri siksi kun tiedän, että oot Saaran hyvä ystävä :P

  Vastaa
  • Ida 13.11.2015

   Itsekin kysellyt monesti samaa, ilmeisesti joku valtionsalaisuus kyseessä kun ei voida kertoa :-D

   Vastaa
   • Maj 13.11.2015

    Mitä ihmettä? :D Instrumentariumista olen pääasiassa linssini ostanut, Saaran piilolinssitilanteesta en osaa sanoa mitään.

    Vastaa
    • Henriikka 14.11.2015

     Kiitos Maj vastauksesta :)

     Juu en tiedä oliko valtionsalaisuus vai ei, mutta muistan kun kysyin varmaan kymmenen kertaa Saaralta kyseistä asiaa ja moni muukin aikoinaan hänen blogissaan nii kertaakaan ei kyllä vastausta saanut vaikka muihin kysymyksiis oli vastattu..

     Vastaa
     • Henriikka 14.11.2015

      Sori kun vielä utelen, mutta mitä merkkiä ja väriä käytät? Aika paljon vaihtoehtoja kuitenkin tuolla instrun sivuilla ja olisi kiva tietää mitä tarkalleen ottaen käytät, koska näyttävät niin aidonnäköisiltä. :)


 3. Rina 20.11.2015

  Itse käytän myös tehovoidetta voiteen alla mutta olen huomannut että päivävoide ei riitä talvisin joten siirryn toisen tuottajan voiteteeseen. Käytin joskus apteekin voidetta mutta se lopetettiin pari vuotta sitten enkä ole löytänyt yhtä hyvää voidetta. Yövoidetta en vain ole jaksanut alkaa käyttämään vaikka pitäisi. Mutta enpä käytä meikkiäkään.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *