lastentori

Ensi viikon lauantaina on lapsiperheille tiedossa kivaa tekemistä Lastentori-tapahtuman merkeissä. Lastentori avaa ovensa heti aamusta klo 10 eli jos liikut Helsingin suunnalla niin poikkeahan paikalle ja toki samalla saa mieluusti tulla moikkailemaan meikäläistäkin, sillä olen pitämässä kirppispöytää muutamien muiden bloggaajien kanssa.

Tapahtumassa on vielä pari myyntipöytääkin vapaana, jos kiinnostaa niin niistä voi kysyä Riikalta vaikka meilillä riikka@lastenpr.fi. Lisää infoa tapahtumasta voi käydä kurkkailemassa Lastentorin FB-sivuilta.

-Maj

0 Comments

 1. Riikka Sipilä 5.11.2015

  Kiitos ja kiva, kun pääset .

  Vastaa
 2. Hei ihanaa nähdä vihdoinkin livenä ❤

  Vastaa
 3. Laura 6.11.2015

  Hei mahtavaa, onpa kiva nähdä taas!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *