Huomenna viedään marraskuun viimeistä päivää, sitten tämä ankean harmaa ja poikkeuksellisen painavalta tuntuva kuukausi on taputeltu. Onkohan suklaakalentereita enää kaupoissa? En ole muistanut ostaa. Miika kertoi pari päivää sitten suuntaavansa Saksaan työreissulle, lähtee keskiviikkona ja palaa takaisin vasta jouluviikkoa edeltävällä viikolla. Mua vähän väsyttää jo valmiiksi, kalenteriin vilkaistessa hirvittää.

Sunnuntaisin sitä tarvitsee jotain pehmeää ympärilleen, COSilta tilaamani neule saapui juuri sopivasti viikonlopuksi. Niin ihana, niin turvallisen tuntuinen se on, en halua ottaa sitä pois päältäni ollenkaan.

Neule ja kauluspaita – COS
Farkut – Gina Tricot
Kengät – Selected Femme
Laukku – Furla

Yhtään joululahjaa ei ole vielä hankittu, mutta onneksi asioilla on yleensä tapana järjestyä.

-Maj

0 Comments

 1. Heidi 29.11.2015

  Oot kaunis! :)

  Vastaa
  • Maj 30.11.2015

   No voi kiitos Heidi, näissä kuvissa neulepaita on esillä ja väsynyt nassu piilossa, ehkä siksi :D

   Vastaa
 2. Mia 4.12.2015

  Hei Maj! Neule näyttää upealta päälläsi, hyvä, että sopiva koko löytyi tilaamalla! Ehdoton turvavaate talveen :) Ja miten hauska sattuma, taidettiin yhdessä miettiä neuleen tilaamista COS:lla. Pohdinkin pitkään töissä, että miten tutun näköinen olet, mutten saanut päähäni mistä kunnes tänään törmäsin blogiisi. Ihailtavan kaunis ja tyylikäs nainen olet myös kasvotusten! :)

  Iloisin terkuin,
  Mia COS:lta

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *