Pipo – H&M
Takki – J.Lindeberg
Neuletakki – Samsøe & Samsøe (INCH)
Farkut – Tiger Of Sweden
Kengät – WESC

Miikaa kiinnostaa kuvaaminen, mutta hän ei viihdy juurikaan kameran edessä, mutta never say never. Heitin vitsiä, että hän näyttää vähän Anssi Kelalta parrassaan ja koko mustassa asussaan – sekä hiuksissa, jotka ovat salakavalasti venyneet nutturan sisällä.

Silloin harvoin kun Miika innostuu ostamaa itsellensä vaatteita, panostaa hän aina laadukkaisiin juttuihin. Pakotin hänet käytännössä ostamaan tuon pitkän bombermallisen neuletakin Inchistä, se on 100% villaa ja tiedän varmasti, että se tulee olemaan hänellä käytössä pitkään.

-Maj

0 Comments

 1. Lyyli 1.12.2015

  Kommee on mies!

  Vastaa
  • jonnasp 1.12.2015

   Just samaa meinasin kommentoida :D

   Vastaa
 2. nelli 1.12.2015

  uuuuh mikä mies ;) pitkähiuksiset miehet on sit kuumia.

  Vastaa
 3. E 2.12.2015

  Kateellinen tuosta komeudesta.
  Ugh.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *