Keskiviikkona vietimme Saaran kanssa kahdestaan tyttöjeniltaa, kävimme katsomassa Matkijanärhi 2 -leffan ja menimme sen jälkeen yhdessä syömään. Ruokapaikaksi valikoitui reilu viikko sitten Helsingin Lönnrotinkadulle avattu ja kovasti hehkutettu Naughty Brgr -rafla. Akseli Herlevin ”Burgerparatiisiin” ei voi tehdä etukäteen pöytävarausta ja hetki sitten ovensa avannut paikka oli tietysti melkoisen täynnä. Onneksi porukka vaihtui aika vauhdikkaasti, tilaamisen jälkeen odottelimme vain hetken omaa pöytää.

Menu koostuu viidestä eri hampurilaisesta ja muutamista loppuunasti mietityistä lisukevaihtoehdoista. Mietin Shroom-burgerin ja nimikkoburgerin välillä, lopulta päädyin jälkimmäiseen. Otettiin hamppareiden lisäksi ranskikset ja salaatti, Sape oli ihan myyty NYC cheese-burgerista.

Jep, burgerit ovat ehkä aika vaatimattoman näköisiä ulospäin, mutta olivathan ne kaikinpuolin maukkaita. Mua vähän harmitti, että en tajunnut valita kasvishampparia, sillä liha oli vaan mulle liikaa, se ei vaan meinaa enää mennä alas – ja sen takia en pystynyt syömään hamppariani loppuun. Noh, Shroom-burger on loistava syy vierailla uudelleen Naughty Brgrissa ;)

Rafla oli sisustettu rennosti, bongasitteko kuvista katon rajassa komeilevat uimarenkkaat? Hamppareita kuuluu syödä rennosti, aterimia Naughty BRGR:ssa ei tarvita.

Naughty BRGR
Lönnrotinkatu 13
00120 Helsinki
ma – la 11-22

Oletko jo ehtinyt käydä maistamassa Suomen parhaimmaksi kehuttua burgeria?
NO, oliko se sun mielestä sitä?

-Maj

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *