cosneule1 cosneule2 cosneule3 cosneule4

Kuvat/lainattu COS:ilta.

Pari viikkoa sitten sovitin täydellistä neuletakkia Cosilla, jäin vain epäilemään tummansinistä väriä, lapsille löytyi sen sijaan pari kivaa juttua. Neule jäi kuitenkin kutkuttelemaan mieleeni, joten surffasin Cosin verkkokauppaan – ja tadaa sama neule löytyi täydellisessä värissä. En voinut vastustella, vaan klikkasin neuletakin osotoskoriin ja nyt se on matkalla luokseni. Matskuna on 48% Mohairia, 35% Polymidea ja 17% Villaa. Mielikuvissani jo kääriydyn tähän neuleeseen ja olen turvassa pakkasilta <3

-Maj

0 Comments

 1. Rena 24.11.2015

  Such a wonderful classy cardigan!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Sara. 24.11.2015

  Aivan ihana! COSilta löytää kyllä kaikenlaista ihanaa. Mä ostin juurikin sieltä tummansinisen oikein paksun merinovillaneuleen nyt Suomenreissulla. Se on just täydellisen miltei mustan sininen. Beige on niin nätti myös, mutta sopii paremmin sinunlaisille tummaveriköilöe ;D

  Vastaa
 3. Tuulinen 25.11.2015

  http://keskenon.blogspot.fi/2015/09/minun-minimalismini.html?m=1

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *