Pariin edelliseen päivääni mahtui niin paljon äksöniä. Pikkujoulut ja Lastentori-tapahtuma ovat mielessäni päälimmäisenä, ensimmäiseksi mainituissa kekkereissä oli niin kivaa, että kuvaaminen unohtui ja toisessa tapahtumassa oli sen verran tohinaa, että se ei käynyt mielessänikään.

Ehdin kahden päivän aikana myös näkemään rakasta ystävääni pitkästä aikaa, kuvaamaan Mammatyylit ja pyörähtämään palaverissa. Testasin Sitkon haastajaa Putte’sia (Sitkossa on edelleen mielestäni parhaimmat pitsat), kävin syömässä vakkarilounaan Konnichiwassa ja aikomuksistani huolimatta Sandroon en tällä kertaa ehtinyt. Otin kuuman kylvyn ja nukuin maailman pehmeimmissä lakanoissa hotelli Vaakunassa. Avustin Miikaa uuden takin etsinnöissä. Ostin itselleni housut ja tapasin parikin ihanaa uutta tyyppiä. Muistin hankkia lapsille tuliaiseksi paljon toivottuja tarroja.

Ohjelmassa oli niin paljon kaikkea, että pääni on edelleen vähän pyörällä. Musta tulee väsyneenä selvästi holtiton. Sovittiin perjantaina Saaran kanssa treffit hotellille, mutta eipä sitten löydetty toisiamme aulasta. Pian meille selvisikin, että olemme ihan eri hotelleissa, joten en sitten nähnyt Epiä (Sapen uutta koiraa), enkä Sapea. Jätin kännykkäni lataukseen Korkeavuorenkadulle ja lähdin menemään, tämä on selvästi Jarskin seuran vaikutusta, no heh, ei kai :* Eilen haettiin tietysti ekana lapset hoidosta kotiin, pienempi nukahti jo kotimatkalla autoon, äitiä oli ollut ikävä. Heitä oli niin ihana suukottaa, aivan kuin oltaisiin oltu kauemminkin erossa. Katsotiin Idan kanssa vielä Hiljaiset Sillat ja tihrustettiin itkua toistemme olkapäitä vasten. Aamupalaksi banskupannareiden myötä paluu arkeen, vaikka onkin sunnuntai. Näin on hyvä.

Kiitos Sokos Hotel Vaakuna, kun majoitit meidät. Olit lempeä ja turvallinen, ihan kuten viimeksikin. Kiitos ystävät. Ja nähdään taas, Helsinki!

-Maj

0 Comments

  1. Heidi 17.11.2015

    Heippa!

    Olisi tosi kiva jos tekisit tänäkin vuonna sellaisen kollaasin ”mitä lahjaksi lapsille”. Olen saanut tekemistäsi kollaaseista joka vuosi hyviä vinkkejä :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *