Ehdin jo eilen harmittelemaan, kun minulla ei ollut pikkujouluista yhtäkään kuvaa, vaikka raahasin urheasti koko illan kameraa mukanani. Unohdin tietenkin tyystin, että mestoilla oli Jarski, joka hääräili järkkärinsä kanssa tehokkaana eli kuvamatskua on sittenkin saatavilla.

Torstai-iltana kokoonnuimme pienellä porukalla kilistelemään Baileys-drinkkejä Helsingin kattojen ylle, G Lounge Skybar&Clubille. Ohjelmassa oli tietenkin hyvää ruokaa, tämän herkkusuun on pakko hehkuttaa Eeva Kolun tekemää Baileys-piparijuustokakkua, huh, miten hyvää! Saatettiin Idan kanssa jopa napata kakkua vähän mukaankin, kröhm! Pääsimme myös ihastelemaan Minimumin vaatteita ja laittamaan kynnet kondikseen Essien kynsibaarissa. 

pikkujouluetkot1 pikkujouluetkot2 pikkujouluetkot3 pikkujouluetkot4 pikkujouluetkot6 pikkujouluetkot7pikkujouluetkot8pikkujouluetkot9 pikkujouluetkot10

Kiitos vielä kuvista Jarnolle ja tietysti ihanan illan järjestäneille Stellalle, Eevalle ja Vivianille <3  G Loungen  jälkeen jatkoimme seikkailuamme Helsingin yössä, Snapchat-seuraajani tietävätkin mihin suuntasimme :D

-Maj

0 Comments

  1. inkku 17.11.2015

    Aivan älyttömän ihania kuvia!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *