Lupailin julkaista uudelleen muutamia vanhoja postauksia suljetun blogin puolelta. Seuraava postaus on ajoilta, kun menetimme alle vuoden ikäisen koiramme Maunon ja olimme jo aika pian sen jälkeen ottamassa uutta koiraa. Postaus on julkaistu 18.8.2009.

Otsikosta saatatte jo arvata, mistä on kyse. Vierailimme Miikan kanssa tässä hiljattain Turun suunnalla katsomassa koiranpentuja. Eläinlääkäri (ja myös kasvattaja) suosittelivat ottamaan uuden pennun, heti kun pahin suru on laantunut. Ja jos koirista pitää, miksi pitäisi olla ilman koiraa? Mauno ei tietystikään unohdu ikinä, mutta se ei estä meitä ottamasta uutta pentua. Pahamieli hälvenee kun on taas joku, mistä pitää huolta ja paijata.

Eihän se juttu tietenkään niin mene, että koira on pelkkä kauppatavara, hups vanha kuoli, korvataan se heti uudella. Voi olla, että sopivaa pentua joutuu odottelemaan pitkäänkin, mutta luulenpa, että me löysimme jo omamme :) Reippaan kuukauden päästä katselemamme pentu tulee luovutusikään.

pallero2 pallero1

Keskusteltuani kasvattajan kanssa muutaman kerran ja saatuani nämä kuvat sähköpostiini, päätimme käydä katsomassa pentua paikanpäällä Turussa.

tepi1töpsö tepi2 tepi7 tepi8

Se on niin pikkuinen. Pennun isä painaa n. 2,5 kg ja mamma reipas 3 kg, joten ei tästä pojasta mikään taskukokoinen jää.

tepi9 tepiperhe


Pentuja oli 5 kappaletta. Kaksi urosta oli vielä ”vapaana”. Pennut olivat niin suloisia, pitelimme Miikan kanssa niitä sylissä ihan haltioissamme. Pennuilla oli oikein mukavat olot ja kivat omistajat. Saimme kaiken mahdollisen informaation ja kerroimme myös heille, miten Maunolle oli käynyt. Kasvattaja kertoi, että oli kuullut kesän aikana kahdesta vastaavanlaisesta kuolemantapauksesta, kummassakin tapauksessa koira oli ollut rekisteröimätön. Kannattaa pitää silmänsä todella auki, kun on ottamassa koiraa ja varmistaa, että koira ei tule ns. pentutehtailijalta.

Maunoa on kova ikävä edelleen, mutta ”Teppo” saa kumminkin aloittaa meillä ihan puhtaalta pöydältä ja teemme parhaamme, että se saisi kasvaa ja asua maailman parhaassa kodissa. Miltä nimi Teppo kuulostaa? Olisiko teillä hyviä nimiehdotuksia, antaa tulla vaan jos jotain on mielessä!

-Maj

0 Comments

 1. Lyyli 1.11.2015

  Ihana Teppo💕

  Vastaa
 2. Aurora 2.11.2015

  Oi ihana :) Kiva kun postaat vanhojakin muistoja välillä :)

  Vastaa
 3. Annastina 3.11.2015

  Voi vitsit kyllä tästäkin on kulunut aikaa. Ihana Teppo!
  Uskomatonta kuinka nopeasti aika kuluu ja miten kauan olen seurannut blogiasi, yksi ensimmäisistä jota aloin lukemaan ja edelleen mukana.
  KIITOS!
  -Annastina

  Vastaa
 4. Saara 3.11.2015

  Voi että :’) lisää näitä tb-postauksia!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *