Oijoi, talvi tuli yhdessä yössä, ulkona on ihanan valkoista. Täällä meillä on viettty rennosti viikonloppua. Siivouksista en ole jaksanut ottaa stressiä, kaikki on vähän sinnepäin – itseasiassa näin on ollut jo pidempään. Pitäisi varmaan kutsua vieraita kylään, että saisin kunnon siivouskipinän.

Lapset ovat erittäin tyytyväisiä vallitsevaan tilanteeseen, sillä olkkarin kestovarusteluna on koko viikon ollut extratyynyjä ja maanantaina postista haetut Boblesit. Hauskoilla Tanskalaisten suunnittelemilla Bobles-huonekaluilla on monta käyttötarkoitusta, itse olen käyttänyt niitä apupöytänä, työtuolina ja jumppavälineinä, mutta lapsillehan ne on pääasiassa tarkoitettu. Rebekalla ja Samuelilla ne ovat olleet temppuradan osasina ja tuoleina. Saapa nähdä kuinka pitkään Boblesit kiinnostelevat lapsia ja mihin huoneeseen ne sitten kotiutuvat?

Tämän näköistä menoa täällä meidän olkkarissa on lähiaikoina ollut. Uskokaa tai älkää, mutta sisarusten välit ovat pysyneet yllättävän rauhallisina, onneksi – ja toistaiseksi :)

Jos joku jäi miettimään tyynynpäällisten alkuperää niin kerron jo tässä, että ne on Marimekon kangasta ja teetetty!

-Maj

0 Comments

 1. Riikka Sipilä 21.11.2015

  Kiitos.

  Vastaa
 2. Lyyli 22.11.2015

  Kivan näköistä touhua😅

  Vastaa
 3. Leisku 23.11.2015

  Mistä tuo Samuelin paita on? Ihana!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *