Ennakoi ja laita illalla vaatepinot valmiiksi, pakkaa laukut ja asettele kengät valmiuteen, nokat kohti menosuuntaa. Nouse vähän aikaisemmin kuin olis ihan pakko. Sytytä kynttilät. Tee herkkuvoileipä. Nauti kahvi tai tee kaikessa rauhassa. Ota hetki itsellesi ennen kuin viikon ensimmäinen päivä pyörähtää käyntiin. Hengitä, sillä kohta sitä taas mennään, etsitään kadoksissa olevaa sukkaa/kalenteria/kurahousuja ja kiroillaan äänettömästi kun kellon viisari tikittää ennätysvauhdilla. Asiat kun eivät kiireessä usein etene toivotulla tavalla.

Se kirpaisee vain kerran, herätys siis. Unohda torkutus. Jälkikäteen sua ei varmasti harmita liian aikaisin herääminen.

Kivaa viikkoa, älä unohda d-vitamiinia ;)

-Maj

0 Comments

 1. llaura 23.11.2015

  Itse heräsin viime viikolla miehen kanssa joka aamu 5:30, vaikka todellakaan ei olisi tarvinut. Oli ihanaa viettää pitkiä aamuja ihan yksin. <3 Tsemppiä viikkoon, ihana kun on valoisaa lumen myötä. Nautitaan siitä ainakin hetki. :)

  Vastaa
 2. Mari 23.11.2015

  Ihan mahtavasti sanottu, nimittäin mä kyllä tänään torkutin ja nyt kyllä kaduttaa! Muistan sun sanat huomenaamulla :)

  Vastaa
 3. Lyyli 23.11.2015

  Minä kans torkutin kahdesti, huomenna en. Hyvä kirjoitus😄

  Vastaa
 4. Ryde 23.11.2015

  Ei. Nukkuminen voittaa kaiken. Viimeiselle minuutille asti unta.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *