Yhtenä tuulisena päivänä mä olisin halunnut jättää asukuvauksen välistä, oli nimittäin jo valmiiksi epätoivoinen olo ja sellainen tunne, että nyt ei vaan kannata. Jos kuvattavalla on vaivaantunut olo, niin se kyllä yleensä välittyy kuvista. Ystäväni on kuitenkin pieni sitkeä nainen, jolla oli selvästikin visio näistä kuvista. Hänelle ei kovin helposti sanota ei :D Mustavalkoisessa lopputuloksessa näytän yllättävän rauhalliselta vai mitä tuumaatte?

mustavalkokuvat

Takki, housut ja kengät – Zara
Kauluspaita – COS
Laukku – Furla
Aurinkolasit – Folli Follie

Tässä oli muutamia vähän otoksia, jossa naamani on aika peruslukemilla. Itselleni on luonnollista hymyillä kameralle, koska näytän omasta mielestäni perusilmeelläni erittäin synkältä tai sellaiselta öö, nyreältä. Olen kuullut muiltankin mun perusilmeen olevan vähän tympääntynyt, jonka takia saatan vaikuttaa vihaiselta tahtomattanikin, miten ärsyttävä juttu. Enkä oikein voi sille mitään, olisi outoa kuljeskella väkinäinen kestohymy päällä ympäriinsä?

Kuvatessani en kuitenkaan kovin usein kannusta ketään hymyilemään, ottamissani lapsikuvissakin ilmeet ovat aina luonnollisia, vakavia toisinaan. Lapset ovat niin kauniita omina itsenään. Joskus olen saanut ottamistani kuvista kritiikkiä, että johan on synkkiä.

MUTTA nyt, hymyä huuleen, se on perjantai ;)

-Maj

0 Comments

 1. Sara. 11.12.2015

  Haha se on varmaan joku Suomijuttu, koska mä olen kuulemma erityisesti keskittyessäni johonkin aika vihaisen näköinen :D näissä kuvissa on kiva tausta, onko Tampereelta?

  Vastaa
 2. zubi 11.12.2015

  Ihan kauneimpia kuviasi nämä, myös vakava-ilmeiset. Olet niin upea!

  Vastaa
  • Maj 14.12.2015

   Huh, ei kai? Ihan kivan erilaisia kylläkin :)

   Vastaa
 3. Paula 12.12.2015

  Tasokkaita ja tasapainoisia kuvia. Mustavalkoiset kuvat ovat tosi ajattomia. Ja taitaapa olla niin, että jokainen kuvattava on aika kriittinen itseään kohtaan kuvia katsellessaan. Voin näin ulkopuolisena sanoa, ole rauhassa, näytät ihan hyvältä.

  Vastaa
  • Maj 14.12.2015

   Hehe, ihana Paula! Mä oon rauhassa <3

   Vastaa
 4. Taina 15.12.2015

  Ihan sama juttu, omaan kiukkuisen perusilmeen =)

  Vastaa
 5. Essi 15.12.2015

  Oivoi meitä, täälläkin yksi synnynnäinen bitchface ilmoittautuu.. :-DD

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *