Me hurauteltiin autolla eilen tosiaan Ylivieskasta Tampereelle, pysähdyksineen matkassa meni noin viitisen tuntia, se on pienille pitkä aika istua paikallaan. Nyt me täällä kolmestaan hääräillään, ”toivutaan” joulunvietosta pesemällä pyykkejä ja järjestelemällä tavaroita paikoilleen. En tajua miten se on edes mahdollista, että muutaman päivän reissulta tultaessa koko auto oli ääriään myöteen täynnä tavaraa?

Lapset saivat isot kasat lahjaksi leluja, joten luulisin, että heillä riittäisi pariksi päiväksi tekemistä. Rebekka ja Samuel menevät päiväkotiin vasta loppiaisen jälkeen, mutta mun pitäisi silti vähän tehdä työhommia tässä kotosalla, onneksi kolme päivää kestävien kuvausten ajaksi saadaan mummolta hoitoapua, Miika kun on ihan normaalisti töissä arkipäivät.

Banskupannareita aamupalaksi, liian monta jaksoa Jake and the Neverland Piratesin jaksoa Netflixistä, lounaan taikomista tyhjästä, kauppareissu, Tepon ulkoilutusta – ja muuta vastavaa tavallista puuhaa on tälle päivälle tiedossa. Rebekka haluaisi nähdä naapurintyttöjä. Hän on aamusta asti odottanut, että antaisin luvan kilautella kavereille tai mennä pimpottelemaan parhaan ystävänsä ovikelloa. Olenko muuten kertonut, että Rebellä on oma puhelin? Ei mikää iPhone, mutta sellainen millä voi ihan oikeasti soittaa ja kirjoittaa viestejä, aikamoista vai mitä?! Mäkin sain vanhemmiltani uuden luurin joululahjaksi, ilmeisesti olin ollut tosi kiltti.

Kovista paketeista paljastui kirjoja, Heinähatun ja VIlttitossun seikkaluista tykkää koko meidän perhe.

Joka nurkka täynnä kasseja ja epämääräisiä nyssyköitä!

Vaatelajittelut on vähän kesken, kaiteella on puolipidettyjä ja puhtaita vaateita sekaisin.

Päivän asu on yökkäri ja villasukat… TAAS!

Rebekka sai paritkin legot lahjaksi ja Samuelin yksi tärkeimmistä lahjoista oli palomies Samin ”talo” ja tietenkin pikkuautot. Pojan ykköstoive oli Cars-leffasta tutun Francesco Bernoullin jääversio, jep xD

lasten matkalaukku

Samppa sai vanhemmiltani perässä vedettävän matkalaukun, ihan huikea! Ollaankin kuumeisesti katseltu lomamatkoja kevääksi ja pari kivaa vaihtoehtoa ollaan löydettykin.

hamahelmet

No siis jos joku siellä keräilee hamahelmistä tehtyjä taideteoksia, niin let me know, sillä voin mielelläni kartuttaa kokelmaa parilla teoksella:D

Automatkat taitaa olla kaikista rankimpia pienimmälle, hän on tänäänkin ollut vielä vähän väsähtänyt.

Tämmöstä tänne, mitä sinne kuuluu? Joko teillä on arki koittanut vai lomailetteko välipäivät? Mä elättelen toivetta, että pääsisin illalla edes pikaisesti pyörähtämään kuntosalilla, se tekisi niiin hyvää… Täytyy myös varmaan alkaa tässä hiljalleen suunnittelemaan uudenvuodenaaton menua ystävien kanssa <3

-Maj

0 Comments

 1. Hyvin samanlainen päivä täällä. Uskomattoman paljon aikaa menee tuohon reissusta toipumiseen ja sillä tarkoitan tavaroiden paikoilleen laittamista, pyykkiä ja muuta selvittelyä. Mutta onhan se sen arvoista kun reissussa on aina niin kivaa

  Vastaa
  • Maj 29.12.2015

   Totta, yllättävän paljon siihen saa uppomaan aikaa! Mä yleensä tehoilen heti kaiken omille paikoilleen, mutta nyt en saanut aikaiseksi, niin vieläkin osa tavaroista seilailee täällä, hööööh!

   Vastaa
 2. Sara. 28.12.2015

  Kuulostaa tutulta, vaikka me ei edes missään käyty. Päätin vain olla koskematta puhtaiden pyykkien vuoreen pyhinä ja nyt pitäisi viikkailla niitä pois :) lapset tuijotellut leffoja ja kaikki hengannut pyjamissa ihan liian paljon. Minkä puhelimen sä saitkaan?

  Vastaa
  • Maj 28.12.2015

   Mun vaatekasat on jo hiukan pienentyneet tässä päivän mittaan :D Mä sain iPhone kuutosen, nyt pitäis vielä ottaa se käyttöön :P

   Vastaa
 3. Lyyli 28.12.2015

  Laukkujen purku on kyllä niin tylsää että. Joulu meni kyllä liian nopsaan. Onneksi vain 3 työpäivää ja saa juhlia Uutta Vuotta🍸

  Vastaa
  • Maj 29.12.2015

   Totta, mutta niin on pakkaaminenkin xD Ja jep, enää pari päivää uv-pirskeisiin, niin kivaa!

   Vastaa
 4. jeni 28.12.2015

  http://tytdiy.blogspot.fi/2015/10/hupparista-hame.html
  Ootko ikinä kokeillu? Vähä tää hame olis ihku sun tai Reben päällä <3

  Vastaa
  • Maj 29.12.2015

   No ai vitsit miten kiva idis, kiitos vinkistä. En oo ikinä kokeillut, mutta tuo toimisi varmasti ainakin Rebellä kivasti.

   Vastaa
 5. Hanna 28.12.2015

  Mistäköhän tuo ihana perästä vedettävä matkalaukku on? Meilläkin tuollaiselle olisi kohta tarvetta ja tuo näyttäisi niin sopivalta :)

  Vastaa
  • Maj 29.12.2015

   Laukku on mun vanhempien hankkima, mutta vähän veikkaisin, että se olis Ylivieskan Kärkkäiseltä ostettu!? Laita googleen hakusanaksi: ”Nasa Shuttle Buzz Aldrin Rolling Pilot Case” :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *