Kun lähden kaupunkiin esimerkiksi joogatunnille, niin yleensä siinä samalla tulee hoidettua kaikki muutkin juoksevat asiat. Trikoot jalassa tietenkin, laiskimus kun ei jaksa vaihtaa fiksumpiin pöksyihin. Pipo pelastaa lättänät tai ilmajoogan silkistä sähköistyneet hiukset ja lenkkareilla pääsee etenemään nopeasti.

Pipo – H&M
Takki – Lindex
Huivi – Selected Femme
Neule – Second Female
Trikoot – Nike
Kengät – Adidas
Laukku – Furla

Kunnon villatakkimummona menossa! Oikeasti tuo Second Femalen neuletakki on ihanaa matskua ja mun mielestä ihan superkaunis muutenki, mutta tässä se ei ehkä ihan pääse oikeuksiinsa. Niin ja näkisittepä tuon mun Furlan laukun sisällön just nyt, sellaista mitä sieltä ei löydy – niin ei varmasti edes tarvita :D

Just nyt on ihana lukittautua kotiin piiloon tuota jäätävää tuulta ja vesisadetta, täällä valmistuu juuri piparkakkutalo ilman, että mä nostan sormeanikaan, täydellistä. Mitä teillä on suunnitelmissa viikonlopun varalle?

-Maj

0 Comments

 1. Rena 4.12.2015

  You look even stylish when you are on the way to a Yoga course!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
 2. Päivi 4.12.2015

  Ei paha, nätti!

  Vastaa
 3. Nann 5.12.2015

  Onko tosiaan niken kengät? :) Hyvältä näyttää joka tapauksessa!

  Vastaa
 4. Anne 5.12.2015

  Tänään luvassa rentoa kotona oleilua omassa rauhassa, sillä mies meni lasten kanssa mummolaan yökyläilemään. Huomenna ystäväperheen luokse viettämään itsenäisyyspäivää. Loistava viikonloppu siis edessä!

  Rennon tyylikäs kokonaisuus!

  Vastaa
  • Maj 6.12.2015

   Kuulostaa aika täydelliseltä viikonlopulta <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *