Meillä oli eilen ihan mielettömän hauska ilta Idan kanssa. Naurettiin useampaan otteeseen niin kovasti, että vatsalihaksiin sattui – mitään kovin hölmöä ei tullut tehtyä, sillä myös aamulla pystyi huoletta kikattamaan eilisen tapahtumille. Irtiotto hyvän ystävän kanssa oli kyllä paikallaan ja pakko myöntää, että myöhään meni, sen verran on tänään väsyttänyt.

Ilveksen Iloinen Itsenäisyys oli kiva tapahtuma ja osa porukasta oli todella panostanut meikkiin, kampaukseen ja asuun. Fiilisteltiin Sannin keikkaa ja saatettiin piipahtaa Estradi-huoneessakin. Pukeuduimme Idan kanssa molemmat mustiin, simppeleihin asuihin. Mulla oli päällä culottes-haalari ja Idalla oli R/H:n pikkumusta, ei tullut kuitenkaan alipukeutunut olo.

Tänään pikkuveljeni toi tullessaan kiinalaista noutosafkaa ja katseltiin telkkarista (poni- ja legoleikkien ohella) linnan juhlien pukuloistoa. Huokasitteko tekin syvään, kun linnaan astelivat Kiira Korpi ja Arthur Borges? Upea pari <3

-Maj

0 Comments

  1. Kyllä! Kiira Korpi puolisoineen oli kyllä ehdottomasti näyttävin pari!

    Vastaa
  2. JenniV 8.12.2015

    Tyttöjenillat ovat mitä parhainta piristystä! Illan ohjelman ei tarvitse edes olla kovin erikoista, kun seura on ykkösluokkaa :)

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *