Tästä kirjoittamisesta ei meinaa tulla mitään, mielessäni pyörii vaan jäätelötötteröt ja kesä. Ja YleX:n kesäkumibiisin sanat ”Mä sulan kun sä katot mua, vaik koitan olla viilee…” Tänään olin liikenteessä tässä kuvien asuissa ja viima meni inhottavasti vaatteiden läpi suoraan luihin ja ytimiin, hrrr! Ei edes takin alla oleva lempparineuletakki ei pitänyt mua lämpimänä. Ida nimesi mut jäätelöpuikoksi, kieltämättä aika osuva heitto. Olen ystävääni nilkkureiden kanssa ehkä reilut 15cm pidempi ja tuosta ypitkästä, kapeanmallisesta takista tulee kieltämättä juurikin vähän puikkomainen vaikutelma.

Pipo – Marc & Spencer
Takki – Zara
Huivi – Selected Femme
Neule – Second Female
Housut – Vero Moda
Kengät – Selected Femme

Takin alla piilottelemaani ihanaa hiekanväristä neuletta näkyy harmittavan vähän näissä kuvissa, löysin sen Dots-myymälästä Helsingistä – ja se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä. Superpehmeää mohairia ja villaa olevaa pitkä neuletakki on yksi tämänhetkisistä lempparivaatteistani.

Jee-ee, oooll-right jne…!

Millä vaatetuksella sitä sitten tarkenee, jos lämpötila laskee tästä vielä kymmenenkin astetta alaspäin, mietin vain?! Täytyy varmaan käydä kaivelemassa Makian parkatakki varastosta.

-Maj

0 Comments

 1. zubi 29.12.2015

  Voi että, sä olet päivä päivältä vain kauniimpi! Mä en tarkene enää pakkaskeleillä villakangastakissa, polvipituinen untuvatakki sen olla pitää. Parka olisi varmaan myös tosi lämmin, haluaisin seuraavaksi sellaisen jossain raikkaassa värissä.

  Vastaa
 2. Helinä 29.12.2015

  Kyllä huomaa että täällä yksi väsynyt lueskelee… Hetken jouduin miettimään, että mikäs tämä juttu on että neulettasi näkyy harmittavan jokin asia… Huoh, nyt menen kyllä nukkumaan!! :)

  Vastaa
 3. mamma 30.12.2015

  Tyylikäs takki kyllä.

  Vastaa
 4. Hemppa 30.12.2015

  Oot syötävän suloinen. :)

  Vastaa
 5. Riikka 1.1.2016

  Itselle kuvista tuli snadisti mieleen muodikkaampi ja modernimpi versio Vilijonkasta! En tiedä miten! :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *