Hei tyypit, jos teillä on kalenterissa vielä tilaa ensi viikon tiistaina,  niin kannattaa käydä pistäytymässä Keidas By Lumossa, Tampereen ihanimmassa luonnonkosmetiikan myymälässä, jonka yhteydessä on hoitola ja ekokampaamo.

Keidas By Lumon tytöt toivottelevat tervetulleiksi ystävämyynteihin 15.12. kokeilemaan luonnonkosmetiikantuotteita ja tekemään löytöjä. Ohjelmassa on tarjousten lisäksi pientä purtavaa, kuumaa juomaa ja livemusaa! Tapahtuman Facebook-sivulta voit kurkata lisää infoa ja sieltä saat myös vinkkejä Ystävämyyntien tarjouksista. Psssst… Kaktusviikunaöljyn hankkimista alehintaan kannattaa vakavasti harkita ;)

-Maj

0 Comments

 1. Ellu 12.12.2015

  Tuo 15.12. on tiistai :) siellä nähdään!

  Vastaa
  • Maj 14.12.2015

   Moikka Ellu! Jep, hyvä kun sanoit, korjasin sen. Ajattelin tiistaita ja näköjään kirjoitin kumminkin keskiviikko, liian usein käy just näin.

   Vastaa
 2. kikka 13.12.2015

  On ollut hienoa seurata tätä blogi aikakauden nousua, mutta ikävä kyllä myös jyrkkää alamäkeä. Miten noin bloggaajan näkövinkkelistä, mihin lukijat/kommentoijat ovat kadonneet? Ei ole varmaan vuottakaan aikaa kun täälläkin hehkutettiin kävijämääristä/viikko, tai mistä kautta kukakin on blogiin eksynyt. Ei ole enää hehkuteltu.

  Vastaa
  • Maj 14.12.2015

   Äläpäs Kikka nyt siellä manaile! Emmä ainakaan ole hehkuttanut mistään kävijämääristä tai kehuskellut statistiikkalla, tosi kivasti täällä Magicpoksissa käy jengiä – ja onhan se ymmärrettävää, että kaikkiin postauksiin ei tule niin paljoa kommentteja :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *