Huomenna aamulla starttaa meikän yksinhuoltajuusviikot, vähän vajaa kolme viikkoa kolmistaan, mutta ei hätää, täällä ollaan valmistauduttu. Yllätysjoulukalenteri on täytetty ja pakastimessa on raskaimpia arkipäiviä varten valmiiksi tehtyä ruokaa, vaikka tietenkin toivoisin, että niitä raskaita päiviä ei edes tulisi. Voi kuitenkin tulla, parempi varautua. Pahin tilanne mitä voin kuvitella on, että olen itse ihan poikki tai stressissä joulusta yms. ja olen kamala äiti lapsilleni. Arvostan todella paljon heitä, jotka pyörittävät arkea lasten kanssa yksin, aina. Ennen joulua on arkijuttujen lisäksi kaikenlaista extraa, enkä ole hankkinut vielä yhtään joululahjaa. Kyllä te varmasti tiedätte mitä tarkoitan pienellä extralla, on joulujuhlaa ja on jumppaesitystä jne. mutta eiköhän me kaikesta selvitä :)

Mun äiti kävi viikonloppuna auttelemassa meitä vähän kaikessa, mammalla on varmaan salaiset supervoimat, sillä en tiedä ketään, joka pystyisi handlaamaan niin paljon askareita yhdessä päivässä kun mun äiti. Hän leipoi sämpylöitä lasten kanssa, pesi vähän ikkunoita, kävelytti koiraa, teki lasagnea, keitti kalakeittoa toisella liedellä, silitti vaatteita ja siivosi kylppärin ja varmaan pesi lattiatkin, vähän niinku siinä ohimennen. Äiti on kyllä ihan korvaamaton ihminen mun elämässä kaikella tapaa, hän käy aika harvoin meillä välimatkan takia, mutta sitten kun mamma ilmestyy tänne, niin hän antaa itsestään 200%.

-Maj

0 Comments

 1. M 1.12.2015

  Huh,melko pitkä aika odotella miestä taas saapuvaksi..saako kysyä mitä hän tekee työkseen?tsemppiä sinne hurjan paljon!!joulun alla on kaikkea kivaa,kuluttavaa,ylimääräistä :) äidit on!<3

  Vastaa
 2. riiri 1.12.2015

  <3

  Vastaa
 3. Sara. 2.12.2015

  Äidit ❤️ Mä oon aina ihan ekstaasissa, kun san oman äidin kylään. Helmikuun lopulle pitäisi vielä odotella.
  Hyvin teidän kolme viikkoa sujuu! Muista vain ottaa itsellesi aikaa ladata vähän akkuja, silloin kuin voit :)

  Vastaa
 4. Katri 2.12.2015

  Tuosta tulee mieleen meidän isovanhemmat: vaari kiipesi keittiön tasolle pesemään ikkunoita ja mummi istui kodinhoitokäytävässä lajittelemassa pyykkejä. Silloin olin teini-ikäinen ja se vaikutti niin hassulta, mutta nykyään ymmärrän sen valtavan lahjan, minkä noilla kotitöiden tekemisillä antaa.

  Vastaa
 5. Natalia 2.12.2015

  Tsemppiä yh arkeen. Luin sun äidistä ja tuntui kuin olisit kirjoittanut mun äidistä :) hah. On ne äidit vaan niin parhaita.

  Vastaa
 6. Lila Syren 2.12.2015

  Omat äidit on kyllä <3 Kuulemma oikein odottaa kotona, että olisi pyykkiä mitä silittää:D Ei oo siirtynyt nämä geenit meikäläiseen. Meille kun tulee, niin pesee uunin, mikron ja tiskaa "käsitiskit" (Mä en edes tiennyt että meillä on käsitiskiä ) Tsemppii ens viikkoihin:)

  Vastaa
 7. Milla 2.12.2015

  Ihana mamma <3 tsemppiä viikkoihin <3

  Vastaa
 8. lulu 2.12.2015

  Joulukuu on varmasti monelle hieman normaalia kiireisempää aikaa, pitäis niin paljon tehdä ennen joulun pyhiä. Tsemppiä Maj tuleviin viikkoihin, selviätte kunnialla ihan varmasti <3

  Vastaa
 9. tsemi 4.12.2015

  Rientääkö se mamma apuun yhä edelleen vaikka ette oo enää parikymppisiä avuttomia poloisia jotka päättää haluta beibin ja tarvii sit apua kaikessa? Siis että kesällä tuodaan marjat pakastimeen, tullaan tekemään ja leipomaan pakastin täyteen ruokaa ja pullaa, pestään siinä sivussa ikkunat, kaapit ja koirakin. Hyvin te pari viikko selviätte, eihän sulla oo edes töitä! Paitsi tietty tää blogi (…) mut ihan oikeesti ei sulla tällaisten postauksien tekemiseen voi puolta tuntia pidempään mennä päivässä. Tsemppiä sinne, älä aina etukäteen voivottele et miten nyt pärjätään ja voi kamalaa.

  Vastaa
  • Silja K. 8.12.2015

   Olipa tökerösti sanottu Tsemiltä.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *