Nyt joulunpyhien aikaan olemme äitini kanssa hellineet ihoamme seerumeilla, saunalla ja pitkillä yöunilla, allekirjoittanut etenkin viimeiseksi mainitulla. Lempeä Uni on ensimmäinen testaamani Mia Höytö Cosmeticsin tuote. Mia Höytö -luonnonkosmetiikkasarjan ecocert-sertifioidut tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Tuotepakkauksen kaunis ja yksinkertainen design ihastuttaa kovasti – ja myös sisältöön olemme molemmat äidin kanssa olleet tyytyväisiä.

Lempeä Uni on ihoa kirkastava ja tasoittava vitamiinipitoinen seerumi kuivalle iholle. Rauhoittavaa seerumia levitetään puhdistetulle iholle muutaman tipan verran aamuin ja illoin. Suhtaudun aina varauksella luonnonkosmetiikan tuoksuihin, mutta tämän tuotteen tuoksu ei häiritse ollenkaan, se on ennemminkin miellyttävä. Jännää, että äitini kuvaili tuoksua taas kirpsakaksi. Minä olen käyttänyt seerumia toistaiseksi vain iltaisin, se levittyy iholle hyvin ja tuntuu ihanan samettiselta. Jos innoistuit, niin tarkempaa infoa löydät Mia Höydön verkkokaupasta. Onko muuten Mia Höydön tuotteet teille entuudestaan tuttuja? Meikäläinen on hiljalleen yhä enenemissä määrin innostunut luonnollisista ihonhoitotuotteista – ja ensi viikolla onkin tulossa aiheesta lisää juttua :)

-Maj

0 Comments

 1. Tiiasara 27.12.2015

  Hei, mulla on ollut Mian tuotteet käytössä jo toista vuotta. Toi seerumi on lempituotteitani. Tänä vuonna ostin sen äitipuolelleni joululahjaksi. Voin suositella lämpimästi koko sarjaa.

  Tiia
  Uusi ekoelämäni

  Vastaa
  • Maj 27.12.2015

   Moikka Tiia! Kiva kuulla, pitää ehkä tarpeen mukaan ostaa joku toinenkin tuote sarjasta :)

   Vastaa
 2. Mummu 27.12.2015

  Aivan ihana tuntuinen tuote, suosittelen!

  Vastaa
  • Maj 29.12.2015

   Hehe, ihana kun säkin täällä suosittelet :D <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *