Mä en tänä jouluna taida juuri lahjoja saada, teimme Miikan sekä mun sisarusten kesken sopimuksen, että keskitytään ihan vaan joulusta nauttimiseen – ja fiilistelyyn, eikä hankita lahjoja toisillemme.

Sain Miikalta Saksasta tuliaisiksi päheät mustat Niket ja pr-toimisto lähetti mulle Conversen uudistuneet klassikkokengät ”testiin” – joten, siinäpä sitä oli meikkikselle joululahjaa kerrakseen.

Conversen Chuck Taylor All Star -klassikkokengästä on tehty tämä uusi versio, missä sisus on saanut käyttömukavuutta Niken Lunarion-pohjallisesta. Tiesittekö muuten, että Nike osti Conversen jo vuonna 2003 – ja näitä yhteistyön merkkejä onkin jo odoteltu.

Niken Air Max -malli ei taida kaivata mitään selityksiä? Näissä kokomustissa yksilöissä ei ole liikaa yritystä.

Paitsi että… ne ihan säkeinöi auringossa, ai että.

Näitä puhtaan valkoisia klassikkokenkiä on pakko ehkä vielä säästellä tovi. Tämä uusi malli on tullut joulukuussa myyntiin, joten niitä pääsee jo ihastelemaan kauppojen hyllyiltä hyvissä ajoin ennen kevättä.

-Maj

0 Comments

 1. Taru 24.12.2015

  Moi,
  Onko noiden conversejen pohjallinen muuttunut siis pehmeäksi/onko niitä muotoiltu?
  Osaatko sanoa mistä niitä voi ostaa?
  Hyvää joulua!
  -Taru-

  Vastaa
  • Helena 25.12.2015

   uutta conversea saa tällä hetkellä pelkästään kookengengistä ympärisuomen.

   Vastaa
   • Helena 25.12.2015

    Kookenkä kaupoista

    Vastaa
  • Maj 27.12.2015

   Moikka Taru! Pohjallinen on siis uudistunut, näissä on nyt sama Lunarlon-pohjallinen, mitä käytetään useissa Niken juoksukengissä. Myös kengän sisus on tehty hengittävästä matskusta, joka antaa jalkojen hengittää, vaikka kenkää pidettäisiin jalassa pitkiä aikoja. Design pysyy tuttuna ja turvallisena :) Joku tiesi kertoa, että Kookengästä pitäisi löytyä – ja ohjevähittäishinta on 100 euroa.

   Vastaa
 2. merkkari 18.1.2016

  Mikä ton mustan niken ”väri” on? Pakko saada ne mutta en tiedä millä hakusanalla etsisin :D

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *