Joulu on jo ovella ja se tarkoittaa sitä, että vuosikin vaihtuu pian. Uutta vuotta kohti mentäessä on hyvä kerrata kulunutta vuotta ja ehkä vähän jo suunnitella tulevaa. Miika toi meille tuliaisiksi työreissulta Berliinistä hauskan, graafisen vuosikalenterin ensi vuodelle. Kalenterin ideana on suunnitella ensi vuoden kivat tapahtumat värikkäin palloin kalenteriin, josta ne näkyvät jatkuvasti ja pitävät harmauden loitolla. Kalenterissa on 365 harmaata päivää ja 600 värikästä tarraa piristämään niitä :)

Kalenterin mukana tuli siis 600 värikästä tarraa, joita voi sitten liimailla kalenteriin sopiviin kohtiin laittaen niihin merkinnän tulevasta aktiviteetista. Nyt voidaan siis suunnitella ”fun categoryjä” tulevalle vuodelle. Nythän kalenteri näyttää vielä melko tylsältä, mutta uskon, että vuoden mittaa se muuttuu yhä hauskemmaksi ja värikkäämmäksi. Kalenteria voi täyttää tulevilla tapahtumilla, joita odottaa, tai päivien aikana tapahtuneilla hauskoilla muistoilla.

Kalenteri on vielä tuubissa, täytyy myöhemmin jakaa vielä kuvia kun se on seinällä ja saanut ekat merkintänsä.

Mielestäni positiivisuuskalenteri on loistava idea. Mun oma henkilökohtainen kalenteri on supertylsä, sellainen musta, jossa lukee ”business”, höh!  Itse ainakin tykkään, että on tapahtumia joita odottaa, silloin on aina mukavampi nousta uuteen päivään. Mitä mieltä olette, olisiko tällainen kalenteri saatava jokaiseen suomalaiseen kotiin, ainakin näiksi harmaiksi kuukausiksi?

-Maj

0 Comments

 1. Loistavaa positiivista ajattelua!

  Hyvää joulua ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen
  Bubble bath time
  http://rosebath.blogspot.com

  Vastaa
  • Maj 27.12.2015

   Jep, ihanaa laittaa kalenteri seinään ja alkaa suunnittelemaan ensi vuodelle kaikkea kivaa :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *