Sain alkukuusta Keidas By Lumolta paketillisen luonnonkosmetiikkaa testiin, kääreiden alta paljastui mm. pari vanhaa luottotuotettani, Hurraw!’n huulivoide ja ihoa hellivä Nafhan Arganöljy, jota olen käyttänyt jo parisen vuotta.

argan öljy, dabba kukkaisvesi

Zuiin ripsaria olen tainnut joskus aikaisemmin kokeilla, mutta toistaiseksi luotan enemmän synteettisiin ripsiväreihin. Helixium-misellivedestä en ollut aikaisemmin kuullutkaan, Dabba-kukkaisvesiä olen testaillut Idalta muutaman kerran. Misellivesi on tarkoitettu kasvojen, kaulan ja silmänympäryksen puhdistukseen. Sen luvataan raikastavan ja puhdistavan ihon meikistä hellävaraisesti ilman vesihuuhtelua, aika mielenkiintoista? Odotan parin tällä hetkellä käytössäni olevan tuotteen loppumista, mutta sen jälkeen alkaa testailu.

dabba

Dabban kamomilla-kukkaisvesi on tarkoitettu kuivalle ja herkälle iholle – se sopii myös ihoärsytyksiin ja rauhoittamaan ihoa esim. auringonoton jälkeen. Valitsisin juurikin kamomillan kahdeksasta(?) eri vaihtoehdosta itselleni. Jouduin hiukan nyrpistämään nenääni tuotteen tuoksulle, mutta näin muutaman käyttökerran jälkeen vaikuttaa ihan lupaavalta. Olen aika laiska käyttämään kasvovettä, joten plussaa myös kätevästä ja hygieenisestä suihkepullosta. Nyt kun olen pääsemässä kukkaisvesien ”makuun” niin kieltämättä tuo piparminttu-kukkaisvesikin kiinnostaa, siinä on ihana tuoksu ja se käy myös väsyneelle tai ikäntyneelle iholle.

argan

Kuten sanottua, mulle on ihan tosi tärkeää tuotteiden tuoksu – ja mielestäni kookosöljy tuoksuu paremmalle kuin arganöljy, mutta viimeksi mainittu imeytyy paljon nopeammin ihoon. Arganöljy ei tuki epäpuhdasta ihoa ja sen voi hyvin mixata vaikka voiteen kanssa. Öljyä voi käyttää myös hiuksiin ja sipaista kesällä säärille.

Kiitokset ihanaisille Lumon tytöille paketista, hauska päästä testailemaan uusia juttuja. Dabban kukkaisvesi ja misellivesi olisi saattanut muuten jäädä kokematta – mutta toisaalta, nyt niistä voi hyvin tulla oman kylppärikaapin vakkareita. Oliko tässä postauksessa teille uusia tuotteita? Kiinnostaako teitä luonnonkosmetiikkajutut yhtään?

-Maj

0 Comments

 1. sussu 31.12.2015

  Kosmetiikasta on kiinnostava lukea, mutta tällaisena tosi allergisena immeisenä tulee todella harvoin kokeiltua mitään lukemansa/kuulemansa perusteella.. Sitä on niin kiinni niissä omissa vakiotuotteissaan,mitkä sopivat iholle. Pitäisi päästä testaamaan uusia tuotteita aina jonkun asiantuntijan kanssa. Tuotteissa itselle toimivuuden lisäksi tärkeää on puhdas tuoksu ja allergioiden takia selkeä pakkaus; josta helposti luettavissa mitä tuote sisältää..muuten jää hyllyyn.

  Vastaa
 2. Jenni 4.1.2016

  Hurraw! -huulivoiteet on ihania! Itseltä löytyy jo useampi :)

  Toimiko muuten tuo misellivesi miten hyvin?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *