Aurinko on näyttäytynyt harvakseltaan, se valo on jotenkin vähän hämmentävää tähän aikaan vuodesta. Ihmiset menevät ihan sekaisin, tuntuu, että on pakko tehdä silloin kaikenlaista – ja mikä parasta, kiinnostaa tehdä! Kotonakin kaikki näyttää kultaisessa valossa niin oudon erilaiselta.

Olihan se pakko käyttää lauantaina näkynyt valoilmiö hyödyksi ja nappailla kuvia, no vähän kaikesta. En ole ehkä tänä vuonna muistanut valittaa valon puutteen vaikutuksesta bloggaamiseen, kun olen niin keskittynyt murehtimaan muita asioita :D

Rebekka loisti kilpaa auringon kanssa, hän oli kuin hattara. Lapsiin ei tämä kaamos niin taida vaikuttaakaan, tytön askel on ihanan kevyt ja huoleton.

Pipo – Papu *gifted
Kaulahuivi ja huppari – Gugguu *gifted
Käsineet – H&M
Takki – Mini Rodini
Housut – tuliainen Saksasta
Kengät – Ugg

Mä en kyllä muista, että vuodenajat olisi vaikuttanu muhun mitenkään suuresti lapsena, toki pidin silloinkin eniten kesästä. Talvisin oli aina lunta ja paljon kaikenlaista tekemistä. Muistatteko te minkä ikäisenä aloitte kärsimään kaamosväsymyksestä tms? 

-Maj

0 Comments

 1. inkeri 21.12.2015

  Onneksi lapset ei niin kovin helposti reakoi kaamokseen, toki unta hekin tarvivat enempi kuin kesällä.
  Ihanat kuvat jälleen kerran:)

  Vastaa
  • Maj 27.12.2015

   Kiitos :) Kyllä se tästä, päivä alkaa kai tästä hiljalleen nyt pidentyä, muutaman kuukauden päästä jo helpottaa kovasti.

   Vastaa
 2. Pikkuäiti 21.12.2015

  Mun elämäntaparemontti taitaa vihdoin onnistua, olen löytänyt liikunnan ilon ja himon siihen ja ruokavalio on parantunut roimasti.
  Siksi en ehkä ole ollutkaan väsynyt.
  Palailen töihin tammikuussa ja pienempikin (1v6kk) menee samaan päiväkotiin isoveljen (kohta 4v) kanssa.

  Nautitaan lapsien huolettomasta ja keveästä askeleista ja koetetaan ottaa mallia.

  Oon ite tämän toisen lapsen myötä kasvanut armollisemmaksi itseä kohtaan ja oppinut huolehtimaan paremmin myös omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

  Vastaa
  • Maj 27.12.2015

   Kuulostaa ihan mahtavalta, tosi hienoa, u go grl! Ja kyllä, koitetaan. <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *