Tämä asu, reikäiset farkut ja poolopaita on tainnut vilahtaa vähän niinkuin ohimennen jossain postauksessa. Yhdistelmä taitaa olla jonkinnäköinen turva-asuni, sen verran usein se on tullut puettua päälle. Reilun poolokauluksen sisälle voi survoa sähköistyneet hiusten latvat ja sieltä kauluksen takaa on muutenkin ihan hyvä kurkistella ulkomaailmaa.

poolopaita, neule, pooloneule, zara

Poolo ja farkut on Zarasta, kengät ovat vanhat (lempparit) Selectedin nilkkurit.

Tänään täällä Tampereella saatiin nauttia hetken ajan auringostakin ja vaikka usein naureskelenkin, kun ihmiset sekoavat tästä vähäisestäkin valosta, niin myönnän sillä olevan iso merkitys. Ennen nukkumaanmenoa taidan hetken selailla etelänmatkoja.

-Maj

0 Comments

 1. Sara. 8.12.2015

  Ihana asu! Melkein samanlaiset kengät multa löytyykin, mut mustat polvireikafarkut haluaisin vielä metsästää. Olikohan nämä lähiaikoina Zarasta ostettu?

  Vastaa
  • Maj 9.12.2015

   Helou, reikäpöksyjen ostamisesta on jo aikaa, mutta uskoisin, että jos ei ihan samoja niin varmasti jotain samantyylisiä löytyypi Zarasta :)

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *