Olen tuskaillut tytön juhlamekon hankinnan kanssa, lastenvaateosastoilta löytyy kyllä monenmoisia prinsessaunelmia, mutta kun meikämutsin silmiä tahtoo vähän särkeä ne useimmat ihanuudet. Cosilla oli tosi kauniita, vähän arkisempia mekkoja, mutta Zarastahan se sopiva mekko sitten löytyi.  Oletteko huomanneet, että lapsen kasvaessa se ei olekaan nii helppo homma löytää sekä äitiä, että lasta miellyttävää ratkaisua!?

Ostin Rebekalle tummansinisen, kimaltelevan mekon, joka sopii loistavasti kaikkiin talven juhliin. Kimallus oli tytön mielestä tärkein juttu mekossa, tietenkin – ja ymmärrän sen kyllä hyvin.

Kirjainkoru on lahja kummeilta ja rannekoru + helat ovat tulleet tädin antamasta joulukalenterista.

Vietetäänkö teillä muuten joulua verkkareissa vai puetteko päälle jotain vähän parempaa? Meillä yleensä aloitellaam aatto siististi pukeutuneina, mutta illalla hölläillään jo kotiasuissa ja touhuillaan lahjojen parissa!

-Maj

0 Comments

 1. Kaunis mekko ja upeasti poseeraava malli! Kyllä meillä ollaan jouluaattona kovat kaulassa illallisella ja mekot leideillö ja sitten illalla kevennetään asua..

  Vastaa
  • Maj 20.12.2015

   Kiitoksia <3 Kuulostaa hyvältä :)

   Vastaa
 2. Sara. 18.12.2015

  Sama meillä aina kotikotona oltu ykköset päällä ja samaa meinaan omalla perheelläkin jatkaa. Ruoan jälkeen voi sitten vaihtaa pyjamat päälle :))

  Vastaa
  • Maj 20.12.2015

   Ja ihan parasta on jos paketista paljastuu uusi pyjamama tai oloasu <3

   Vastaa
 3. Ei ehkä aivan ykkösissä olla, mutta kakkosissa ehkä. Meillä joulua johlitaan joulupäivänä. Kirkkoon laitetaan ykköset, mutta iltaa kohden ne verkkarit kyllä eksyy jo jalkaan :)

  Vastaa
  • Maj 20.12.2015

   Jep, ei ihan ykkösissä täälläkään, mutta siisteissä vaatteissa siis jouluaattona, ainakin aluksi :P

   Vastaa
 4. Elina 20.12.2015

  Meillä aattona ollaan päivällä siistimmässä vaatteissa ja illalla sit pyjamat päälle :)

  Vastaa
  • Maj 20.12.2015

   Just hyvä meininki!

   Vastaa
 5. Rita Argillander 23.2.2016

  Ihana mekko ja tyttö <3 Samaa mieltä sun kanssa, että useimmat prinsessaunelmat eivät oikein nappaa :D Zaraan voi kyllä aina luottaa :) Harmi kun ei ole vielä Suomeen postimyyntiä..

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *