Huh, ihana päivä takana. Olen mukana täältä blogistakin tutun suomalaisen lastenvaatemerkin, Gugguun, kuvauksissa keskiviikkoon saakka. Ensi syksyn vaatteet kuvataan nyt, enkä kestä, että niitä ihanuuksia joutuu odottamaan vielä tovin. Erityisesti hurahdin syksyllä myyntiin tuleviin pipoihin – pientä sneak peekiä löytyy Snapchatin (magicpoks) puolelta. Huomaakohan kukaan jos lähden kuvauksista tulevan malliston pipo päässä kotiin? :P

Nautin ottaa rentoja behind the scenes -kuvia, mutta vastuullani on lasten ”ehostaminen”, joka useimmissa tapauksissa tarkoittaa kosteusvoidetta ja huulirasvaa, isompien lasten kanssa voidaan laittaa hiukan muutakin. Tänään kuvattiin pääasiassa pienimmät, 80 cm kokoa käyttäviä lapset. Vitsit miten reippaita tyyppejä ja ihania perheitä.

Kävin heittämässä juuri iltalenkin tuolla pakkasessa, hrrr….! Nyt on pakko kietoutua vilttiin ja hengähtää hetki, huomenna aamulla jatketaan jälleen kuvauksia.

-Maj

0 Comments

  1. inkku 5.1.2016

    Voi miten söpöjä kuvia ja lapsia! Ilmat tuntuu tosi kylmiltä kun ei ole taas tottunut moisiin pakkasiin.

    Vastaa
  2. reetta 5.1.2016

    Voisitko tehdä semmosen postauksen että eka lukijat saa laittaa kysymyksiä esim susta tai miikasta ja kysyisit lapsilta vastaukset? Vaikka videolla :) Siis esim että mistä äiti suuttuu tai missä äiti on hyvä.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *