*kaupallisessa yhteistyössä Alpron kanssa

Käsi ylös, kenellä on jäänyt joulun jälkeen herkuttelu päälle? Ja kenties uudenvuoden lupauksiakin on tullut tehtyä, mutta toisaalta kiirettä pukkaa arjessa? Olen haastanut itseni ja nyt haastan myös teidät testaamaan laatimaani kahden viikon Alpro H.A.P.P.Y. -ohjelmaa, jonka pääset latamaan ilmaiseksi täältä. Minun ohjelmani ”kiireiset äidit” on suunnattu erityisesti kanssani samassa elämäntilanteessa oleville tyypeille, mutta miksi ei muillekin?

Meidän taloudessa on testattu paljon erilaisia smoothie-reseptejä ja välipalat ovat vaihtuneet terveellisempiin. Ohjelmassani on mukana tietysti banaanipannarit, jotka ovat keikkuneet aamiasten top 3-listallani jo vuoden päivät. Olen myös oivaltanut, että vihersmoothien ei todellakaan tarvitse maistua pahalle, kurkkaa resepti omaan lempparismoothieen täältä.

Alpron sivuilta löytyy myös oikeasti kätevä ”smoothie-kone”, johon voit  syöttää vaihe vaiheelta oman makumieltymyksesi mukaiset raaka-aineet  ja se laatii sinulle valmiin reseptin, testaa! Smoothie-kone kertoo myös spessumpia temppuja, kuten ehdottaa vihannesten pakastamista ennen blenderiin laittamista tai kaurakeksin heittämistä smoothien joukkoon, aika hauska idea ja toimiva toteutus mielestäni.

alpro coconut

Vatsani ei kestä maitoa kovinkaan hyvin, ei ole kestänyt koskaan – ja Samuelilla on myös todettu maitoherkkyyttä, joten Alpron tuotteet ovat monestakin syystä erittäin toimivat meidän perheessä. Lapset pitävät makeasta kookospähkinäjuomasta, Samuelille maistuu myös kaurajuoma ja Reben suosikki on mantelijuoma. Käytän itse kahvissa soijamaitoa, kevytversio on vähäkalorinen, eikä se paakkuunnu kahviin sekoittuessaan.

blenderi

Tässä blenderiin sujahtaa babypinaattia, mangoa, banaania ja Alpron kookospähkinäjuomaa. Smoothieseen saa halutessaan täyteläisyyttä käyttämällä pehmeän täyteläistä jogurttia.

Kiireiset äidit -ohjelmastani löytyy monta terveellistä, mutta maistuvaa välipalareseptiä. Savulohileipä ja omenajogurttiherkku ovat nopeaita ja helppoja valmistaa. Herkkusuille vaihtoehtoina voisi olla suklainen banaani-chiavanukas tai pähkinäinen banaanisuklaa-jäätelö. Miltä kuulostaa?

Me ollaan Miikan kanssa sovittu, ettei kumpikaan kanna kaupasta kotiin karkkia tai muita sokerisia herkkuja – smoothiet ovat taltuttaneet ainakin oman makeanhimoni. Parasta on, että ei tarvitse kärsiä sokerinsyömisestä aiheutuvaa morkkista.

Ja nyt on teidän vuoro lähteä mukaan haasteeseen!

Osallistu smoothie-kilpailuun postaamalla Instagramiin kuva smoothie-hetkestäsi käyttämällä hashtageja #magicpoks #alpro ja #2weeksprogram – eniten tykkäyksiä saanut kuva voittaa Philipsin blenderin ja Alpron tuotepaketin. Valitsen myös kuvistanne yhden suosikkini, jolle lähtee Alpron tuotepaketti sekä valitsemme muiden kampanjan bloggaajien kanssa yhdessä lisäksi vielä kuusi voittajaa, joille lähetetään blenderi ja tuotteita. Onko haaste otettu vastaan? Kilpailuun voit osallistua 26.1.2016 asti.

-Maj

0 Comments

 1. Joshs 14.1.2016

  Suosittelen ehdottomasti käyttämään smoothiessa makeuttamatonta mantelijuomaa. Kaura- ja soijajuomat ovat valitettavasti ravintsevuudeltaan samalla tasolla värjätyn veden kanssa.

  Vastaa
  • Tiiasara 16.1.2016

   Hei, mihin perustat väitteesi? Manteli- ja kauramaidossa on molemmissa B12, B2 ja D-vitamiinia, saman verran jopa. Mantelimaidossa on lisäksi E-vitamiinia mutta kaurajuomassa taas on paljon enemmän kuitua. Kuitu on myös tärkeä osa terveellistä ruokavaliota. Suosittelen perehtymään vaikkapa Finelin ravintosisältötaulukoihin 😊

   Vastaa
 2. Ninni 18.1.2016

  Niin suloisia nuo lapset <3

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *