Osa Rebekan vaatteista on sellaisia, jotka todella mielelläni ottaisin isomassa koossa itsellenikin. Tytön vihreä Zarasta ostettu parkatakki on yksi esimerkki sellaisesta vaatteesta. Omassa pukeutumisessa en vaan osaa ehkä käyttää värejä tai yhdistellä niitä samalla tavalla, kuin lasten asuissa. Ilmeisesti itselläni on kaikenlaisia outoja rajoitteita, enpä tiedä?

Rebestä on tullut niin iso tyttö jo, viikko sitten ilmoitimme hänet eskariin, miten jännittävää! Hullua jotenkin, että olen aloittanut tämän bloggaamisen ennen kuin edes odotin häntä. Pakko se on kai vaan jälleen kerran todetta, ajan kuluvan vähän liiankin nopeasti.

Pipo ja huivi – Gugguu *giveaway
Villakäsineet – Kivat
Takki ja paita – Zara
Farkut – H&M
Kengät – Ugg

Me oltiin menossa aamupäivällä mummolaan ja napattiin juuri ennen lähtöä nämä tytön asukuvat ihanassa valossa, osa sisällä ja osa ulkona. Mitäs tuumaatte päivän asusta? 

-Maj

0 Comments

 1. Inkku 17.1.2016

  No kyllä minäkin tuommosen takin ottaisin, nätti takki ja söpö tyttö.

  Vastaa
 2. Pomppa 17.1.2016

  Kivalta näyttää! Multa löytyy itse asiassa likimain identtinen takki itseltäni, Zarasta sekin reilu vuoden takaa löudetty! :) Ainoa ero tuohon lasten malliin on että taskujen päällä ei ole noita läppiä.

  Vastaa
 3. Annu 17.1.2016

  Aivan ihana paita!

  Itselläni on vihreä helly Hansenin parka ja tykkään siitä tosi paljon, minusta se on yksinkertaisen kaunis ilman mitään kikkailua, sen karvahuppu on iso ja lämmin ja sinne on ihana hukuttautua :D ja se on myös kevyt kantaa vaikka onkin super lämmin.
  Kyllästyin niin mustaan, mustaan ja mustaan…Minun on helpompi ja valoisampi olla kun ei kaikki ole vain mustaa! Näkisin mieluusti enemmän värejä suomalaisten päällä….ei ihme että masentaa kun kaikki on niin tummaa! Ja sitten ihmetellään kun kaikki on niin apaattisia ja kalpeita niissä mustissa ja harmaissa suojapuvuissaan. Hyvä kun edes kanssa kulkijoiden ääriviivat erottuu keskitalven pimeydessä ja hatmaudessa:)

  Vastaa
 4. piilari 6.10.2016

  Just tämä vihreä on myös omia lempivärejä. Niin rauhallinen, mutta samalla todella kaunis. Ihania kuvia muutenkin :)

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *