Tänään olimme tälle talvelle ensimmäistä kertaa Pyntsällä pulkkamäessä. Pyynikille lähdetään pulkkailemaan vaan yhdestä tietystä syystä, eikö niin? Näkötornin herkulliset munkit maistuvat mahtavalle parin tunnin reippailun jälkeen. Olin ihan fiiliksissä, pitkästä aikaa ulkona oli oikeasti mukava olla, kun ei tarvinnut palella. Toki talvi on pukeutumiskysymys, mutta kun mittarin lukemat laskee reippaasti alle -20 asteen, niin kyllä siinä puolen tunnin jälkeen alkaa pelätä, että silmät jäätyy paikoilleen :D Pyysin ystäväni Emmin perheineen mukaan, lapsista on kiva touhuilla kavereiden kanssa. Törmättiin muutamiin muihinkin tuttuihin, jotka olivat innostuneet lähtemään mäenlaskuun.

pyynikki pulkkamäkiulkoilu, lapset, toppavaatteet

Rebekka on lapsiporukan vanhin ja Sara nuorin. Tällä samalla porukalla olimme etelässä lomallakin viikon, lapset olivat silloin 1-,2-,3, ja 4-vuotiaita.

Vauhtihirmu valmiina!

crocs talvikengät

Emmin kanssa reippailtiin portaat ylös torniin, joten olimme munkkimme todellakin ansainneet. Kahdeksan sokerimunkkia hävisivät lautasilta ennätysvauhtia ja aloimme jo suunnittelemaan tulevia talvilomareissuja. Lapset kasvavat ja kohta pääsemme laskettelemaan koko porukalla. <3

-Maj

0 Comments

 1. Rena 24.1.2016

  I see tobogganing makes absoutely happy :)
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Vastaa
  • Maj 25.1.2016

   Sunday was perfect day <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *