Tämä vuosi on lähtenyt rauhallisesti käyntiin liikunnan osalta, pitkään paukkuneiden pakkasten ja nyt liukkaiden teiden takia juoksulenkit on jääneet aika minimiin. Tällä viikolla olen kuitenkin ehtinyt käydä Body Combatissa, salin juoksumattoa kuluttamassa, pt-ohjauksessa, astetta hevimmässä salitreenissä serkkupoikani johdolla – sekä tänään ilmajoogassa. Ruokakin on maistunut erittäin hyvin, kun joku siellä arveli poskieni olevan lommolla, ei mitään hätää sen suhteen – viikonloppuna on tullut herkuteltua irttareilla ja Sitkon pitsalla, nam!

Ystäväni kyseli, että meinaanko osallistua puolimaratonille loppukesästä? Vastasin, että kai sitä voisi taas lähteä hölköttelemään. Emmi sanoi, että keväällä lenkkitossu nousee vähän paremmin, kun on joku päämäärä – ja oli kyllä ihan oikeassa.

Salilla treenaaminenkin alkaa sujua kerta kerran jälkeen paremmin, olen viihtynyt hyvin Fressillä. Vaikkakin yksinään salille lähteminen on meikällä edelleen pienen pinnistelyn takana – kaverin kanssa yhdessä on vaan niin paljon helpompi päästä liikkeelle, oletteko samaa mieltä?

Sain juuri Lentävän Maton kymppikorttini kulutettua loppuun  – ja kyllä kai se on hankittava uusi tilalle, ilmajooga on nimittäin erittäin koukuttava ja hauska laji. Silkissä tehtävä loppurentoutus sai meikäläisen tänään ihan makarooniksi, olin niin rentoutunut, että meinasin nukahtaa.

Ihanaa sunnuntaita kamut, ottakaahan rennosti ja keräilkää voimia uuteen viikkoon <3

-Maj

0 Comments

  1. Hansu 2.2.2016

    Miksi vaihdoit gogolta fressille?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *